Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2019

Η διατροφική συνήθεια που καίει το λίπος της κοιλιάς

Η επίπεδη κοιλιά αποτελεί τον μεγαλύτερο πόθο των γυναικών που ταλαιπωρούνται με παραπανίσια κιλά.
Για χρόνια κυριαρχούσε ο μύθος πως πρόκειται για το σημείο που λεπταίνει πιο δύσκολα από όλα τα υπόλοιπα,με τους διαιτολόγους σήμερα να μας ενημερώνουν πως μικρά και συχνά γεύματα σε συνδυασμό με συστηματική αερόβια γυμναστική, μπορούν να μας βοηθήσουν να κάψουμε το λίπος της περιοχής αυτής.

Όμως, υπάρχει μια διατροφική συνήθεια που πρέπει να υιοθετήσουμε καθώς θα φέρει αποτέλεσμα πολύ συντομότερα!

Η κατανάλωση πρωτεΐνης είναι η στρατηγική που πρέπει να ακολουθήσουμε για να μειώσουμε το λίπος της κοιλιάς αφού η πρωτεΐνη έχει αποδεχθεί πως μειώνει κατά 60% την όρεξη, ενισχύει τον μεταβολισμό κατά 100 θερμίδες την μέρα και μας κάνει να νιώθουμε κορεσμό πολύ συντομότερα.

Πολλές μελέτες συνηγορούν πως η αύξηση της κατανάλωσή της βοηθά τον οργανισμό να κάψει λίπος αλλά και να διατηρήσει σε βάθος χρόνου την απώλεια του βάρους.

Σύμφωνα με μελέτη του Αμερικάνικου Υπουργείου Υγείας η ποσότητα και η ποιότητα των πρωτεΐνούχων τροφών που καταναλώνεται είναι αντιστρόφως ανάλογη του κοιλιακού λίπους. Αυτό σημαίνει πως οι άνθρωποι που κατανάλωναν περισσότερα γεύματα πρωτεΐνης, είχαν λιγότερο λίπος στην περιοχή της κοιλιάς.

Η αγαπημένη διατροφική συνήθεια που καίει το λίπος της κοιλιάς
Αν, λοιπόν, θέλετε να διατηρήσετε την καλλίγραμμη κοιλιά σας ή να μειώσετε το λίπος της, δεν έχετε παρά να προσθέσετε την καθημερινότητα σας ψάρια, όσπρια, ξηρούς καρπούς, αυγά και κρέας, αφού πρόκειται για τις τροφές με την υψηλότερη περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη.

Φυσικά, όλα αυτά στο πλαίσιο μιας γενικότερης προσεγμένης διατροφής και πάντα σε συνδυασμό με την αερόβια άσκηση






Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολούθησέ μας στο Instagram και στο Twitter γιατί με το https://trelogaidouri.blogspot.com/# θα βρεις ό,τι ψάχνεις!

ads
ads

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ

SHARE THIS

0 σχόλια: