Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2023

Πότε είναι πιθανότερο μια γυναίκα να κάνει σεξ; Έρευνα αποκαλύπτει!

Πότε είναι πιθανότερο μια γυναίκα να κάνει υπέροχο σεξ; Ερευνητές προσπάθησαν να συνδέσουν τον κύκλο της γυναίκας με την λίμπιντό της και ορίστε τα συμπεράσματά τους!
Άλλωστε, σειρά ερευνών μέχρι σήμερα έχει δείξει ότι υπάρχει σύνδεσμος μεταξύ της ωορηξίας και της λίμπιντο μιας γυναίκας!

Μια έρευνα από το Πανεπιστήμιο της Βιρτζίνια που εξέτασε τις ορμονολιγικές αλλαγές σε 115 γυναίκες ηλικίας 23-45 ετών, έδειξε ότι οι γυναίκες μπορεί να ενδιαφέρονται περισσότερο για σεξ στην μέση του κύκλου τους, λίγο πριν την ωορηξία και όχι τόσο στις αρχές! Μάλιστα, σύμφωνα με τους ειδικούς αυτή είναι και η πιο γόνιμη περίοδος για μια γυναίκα!

Οι ειδικοί, επιπλέον, υποστηρίζουν ότι ως θηλαστικά μπορεί να υπάρχει και βιολογικό κίνητρο για σεξουαλικό ενδιαφέρον την ίδια στιγμή του μήνα! Μια ξεχωριστή έρευνα από το Πανεπιστήμιο της Αριζόνα, η οποία κατέγραψε την θερμοκρασία γυναίκων την ώρα του αυνανισμού, έδειξε ότι οι ορέξεις τους ήταν μεγαλύτερες κοντά στην ωορηξία!

Οπότε πότε μια γυναίκα είναι πιθανότερο να κάνει σέξ;

Εκτός από την θέληση και την προσωπική όρεξη κάθε γυναίκας και έναν σωρό ακόμα λόγους που μπορεί να επηρεάσουν την λίμπιντο κάθε ανθρώπου, η ωορηξία και οι μέρες κοντά σε αυτήν παίζουν τον ρόλο τους! Σύμφωνα πάντα, με την επιστήμη!





Adbox 





ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ

SHARE THIS

0 σχόλια: