Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Σάββατο 17 Ιουλίου 2021

Φτιάξτε τη μέρα σας

Κι όμως, είναι στο χέρι σας! Αν θέλετε να έχετε κάθε μέρα, μια υπέροχη μέρα, φροντίστε να ξυπνάτε με την καλύτερη δυνατή διάθεση. Πώς;
Εξασφαλίζοντας στον εαυτό σας έναν ύπνο ξέγνοιαστο και χαλαρωτικό. Αφού η νύχτα κυλήσει αρμονικά και η μέρα ξεκινήσει με καλή διάθεση, το μόνο που μένει να κάνετε είναι κάποιες μικρές κινήσεις που... κάνουν τη διαφορά!

Απολαύστε το πρωινό σας στη βεράντα ή ακούγοντας το αγαπημένο σας τραγούδι. Είναι σίγουρο πως θα φύγετε από το σπίτι με ένα πλατύ χαμόγελο!

Όσο για το ντύσιμό σας; Επιλέξτε να είναι ανάλογο με την καλή διάθεση που έχετε διαμορφώσει! Αν μάλιστα σας περιμένει μία δύσκολη μέρα στο γραφείο, φροντίστε να φορέσετε έστω ένα πολύ αγαπημένο αξεσουάρ που σας δίνει πάντοτε αυτοπεποίθηση!

Φτάνοντας στη δουλειά σας, φροντίστε να ανταλλάξετε εγκάρδιες καλημέρες με όσους βρεθούν στο δρόμο σας! Είναι απίστευτη η δύναμη που θα πάρετε από ένα ειλικρινές χαμόγελο που θα αποσπάσετε με την προσωπική σας γοητεία!

Ξεκλέψτε λίγο χρόνο να μιλήσετε με τον αγαπημένο σας, με τα παιδιά, με τους γονείς ή τους φίλους σας! Είναι μια τονωτική ένεση που θα αποδώσει τα μέγιστα!

Γυρίζοντας σπίτι, αποφασίστε ποια μικρή πολυτέλεια θα χαρίσετε στον εαυτό σας ως ανταμοιβή για την καλή του συμπεριφορά του! Μπορεί να είναι ένας καφές στα γρήγορα με μια φίλη, μια έξοδος για σινεμά με τον αγαπημένο σας ή για φαγητό με την παρέα σας! Αν επιλέξετε να γυρίσετε σπίτι, ξεκινήστε με μια θερμή αγκαλιά προς όποιον σας περιμένει εκεί και αφήστε την ένταση της δουλειάς έξω από την πόρτα.

Ετοιμάστε κάτι περίτεχνο ή κάτι πρόχειρο για φαγητό, ανάλογα με τη διάθεσή σας και μοιραστείτε το με αυτούς που αγαπάτε.



ads

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ

SHARE THIS

0 σχόλια: