Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τρίτη 5 Ιουλίου 2022

Πώς να βρεις τη δίαιτα που σου ταιριάζει

Το να βρεις μια νέα δίαιτα είναι αρκετά tricky διότι υπάρχουν άπειρες εκδοχές και δεν ξέρεις ποια να διαλέξεις και βασικά ποια σου ταιριάζει.
Διότι είναι επικίνδυνο να δοκιμάζεις ότι δίαιτα ακούς χωρίς να ξέρεις αν μπορεί ο οργανισμός σου να την αντέξει. Και στην τελική αν θα έχει αποτελέσματα σε εσένα.

Ακολουθούν χρήσιμα tips για να επιλέξεις σωστά!

1. Να έχεις στο μυαλό σου ποιος είναι ο στόχος σου!
Το πιο σημαντικό είναι να βρεις ένα διαιτολόγιο που να ταιριάζει στις ανάγκες σου και να ικανοποιήσει εν τέλει το στόχο που έχεις βάλει. Δεν κάνουν όλα για όλους!
Διότι εσύ μπορεί να θέλεις να χάσεις κιλά ή απλά να κάνεις μια διατροφή για να παραμείνεις fit, που σημαίνει ότι θα ακολουθήσεις διαφορετικό πρόγραμμα.

2. Είσαι κορίτσι που είσαι στο τρέξιμο όλη την ημέρα ή έχεις πιο χαλαρό πρόγραμμα; Γιατί αν έχεις πολλές υποχρεώσεις μέσα στην ημέρα και δουλεύεις πολύ σίγουρα δεν μπορείς να κάνεις μια εξαντλητική δίαιτα αλλά ούτε μπορείς να μπεις στη διαδικασία να μετράς θερμίδες διότι δεν έχεις χρόνο. Πρέπει να βρεις το ιδανικό πρόγραμμα διατροφής για κάθε περίσταση!

3. Μερικές δίαιτες απαιτούν να χαλάς πολλά λεφτά. Διότι τα διαιτολόγιά τους περιέχουν πανάκριβα υλικά και αυτό συνεπάγεται να διαθέτεις μεγάλο budget. Αν δεν μπορείς να το διαχειριστείς οικονομικά τότε ψάξε να βρεις μια δίαιτα πιο κοντά στα μέτρα σου!

4. Για να κάνεις το οτιδήποτε χρειάζεσαι πάντα να έχεις ένα κίνητρο; Χρειάζεσαι μια μικρή ώθηση; Τότε ξεκίνα δίαιτα με μια φίλη-ο που έχει τον ίδιο στόχο με εσένα. Αυτό θα σου δώσει το motivation που χρειάζεσαι!

5. Κάνε την προσωπική σου έρευνα. Ρώτα κάποιον που δοκίμασε μια δίαιτα αν είχε αποτελέσματα, πόσο χρόνο χρειάστηκε, αν είχε κάποιες επιπτώσεις στην υγεία του. Γενικότερα όμως μπορείς να απευθυνθείς και σε κάποιον ειδικό που θα σε συμβουλεύσει σωστά.





Adbox 



ads

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ

SHARE THIS

0 σχόλια: