Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Κυριακή 14 Απριλίου 2019

Παναθηναϊκός - ΟΦΗ 1-3

Ο ΟΦΗ αντιμετώπιζε το αποψινό ματς με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ ως τελικό για την παραμονή του στην κατηγορία και κατάφερε το σκοπό του με εμφατική ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο (1-3), πραγματοποιώντας την καλύτερή του φετινή εμφάνιση.
Οι Κρητικοί παρουσιάστηκαν μεταμορφωμένοι στο δεύτερο μισό του ματς, διάστημα στο οποίο εκμεταλλεύτηκαν την… πειραματική ενδεκάδα του Παναθηναϊκού αλλά και το ολέθριο λάθος του Διούδη στη φάση της ισοφάρισης που τους έβαλε για τα καλά στο παιχνίδι.

Με τη νίκη του αυτή ο ΟΦΗ έκανε τεράστιο βήμα για την αποφυγή του απευθείας υποβιβασμού (αυτή τη στιγμή βρίσκεται στα μπαράζ), εκμεταλλεύτηκε τις πολλές απουσίες του Παναθηναϊκού και απέδειξε ότι είναι πολύ σκληρός για να πεθάνει.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν κακό από πλευράς θεάματος, με τις δύο ομάδες να είναι ασύνδετες και να συναγωνίζονται ποια θα κάνει τα περισσότερα λάθη.

Οι συνεργασίες και οι αυτοματισμοί έμοιαζαν με άγνωστες λέξεις και οι υποσχόμενες ευκαιρίες μπροστά από τις δύο εστίες ήταν ελάχιστες.

Ενα πλασέ με το δεξί έξω από την περιοχή που πέρασε άουτ από τον Χατζηθεοδωρίδη (20’) και τίποτε άλλο, μέχρι το 41’ όταν ο Παναθηναϊκός κέρδισε το ξεκάθαρο πέναλτι με το τράβηγμα φανέλας του Ποτουρίδη στον Μακέντα από κεφαλιά-πάσα του Παντελάκη.

Ο Ιταλός επιθετικός άνοιξε το σκορ στο 42’ (1-0) εκτελώντας εύστοχα την εσχάτη των ποινών που κέρδισε ο ίδιος και το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με το «τριφύλλι» να είναι μπροστά στο σκορ, έχοντας τέσσερις τελικές έναντι μίας του ΟΦΗ (50%-50% τα ποσοστά στην κατοχή της μπάλας).

Στο δεύτερο ημίχρονο το ματς άλλαξε άρδην μορφή. Ο ΟΦΗ μπήκε πολύ επιθετικά και η επιθετικότητά του είχε ως αποτέλεσμα να φέρει το ματς στα ίσια στο 57’ μετά από άστοχη έξοδο του Διούδη, κεφαλιά του Σάσι και αυτογκόλ του Μακέντα (1-1).

Λίγα λεπτά αργότερα μάλιστα, κατάφερε να φτάσει στην ανατροπή με πρωταγωνιστή τον Φερέιρα και σκόρερ τον Σάσι στο 71’ (1-2), ενώ στο 88’ ο Γιαουμάκης με εντυπωσιακή ατομική ενέργεια έβαλε το κερασάκι στην τούρτα των Κρητικών διαμορφώνοντας το τελικό 1-3.





ads
Adbox 



ads

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ

SHARE THIS

0 σχόλια: