Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Κυριακή 14 Απριλίου 2019

ΠΑΣ Γιάννινα - Αστέρας Τρίπολης 0-0

Με την πλάτη στον τοίχο είναι ο ΠΑΣ Γιάννινα μετά το 0-0 που παραχώρησε την Κυριακή (14/4) το απόγευμα, στον Αστέρα Τρίπολης.
Μια ισοπαλία (σχεδόν) καταδικαστική για τους γηπεδούχους, για την οποία όμως, έβαλε το χέρι της η διαιτησία και συγκεκριμένα ο β’ βοηθός Πέτρος Πάτρας που ακύρωσε κανονικό γκολ του Κρίζμαν στο 47’ ως οφσάϊντ αν και ο Κροάτης καλύπτονταν.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα λοιπόν, έφτασε τους 27 βαθμούς αλλά είδε τον ΟΦΗ να φτάνει στους 28 και να τον αφήνει στην 14η θέση που ισοδυναμεί με απευθείας υποβιβασμό.

Ο Αστέρας Τρίπολης από την πλευρά του, έφτασε τους 29, έπιασε την Ξάνθη και είναι στο +1 από την ομάδα του Ηρακλείου που βρίσκεται στη ζώνη του μπαράζ, την οποία αντιμετωπίζει σε μία εβδομάδα εκτός έδρας, στον αγώνα της χρονιάς.

Το πρόγραμμα

Όλα λοιπόν, θα κριθούν τις δύο τελευταίες αγωνιστικές.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα αντιμετωπίζει τον Πανιώνιο εκτός έδρας και την τελευταία αγωνιστική τον ΠΑΟΚ, εντός ενώ ο Αστέρας Τρίπολης παίζει τη σωτηρία του, την επόμενη αγωνιστική με τον ΟΦΗ εκτός έδρας ενώ στο φινάλε φιλοξενεί τον Πανιώνιο.

Κυρίαρχος ο ΠΑΣ αλλά...

Οι παίκτες του ΠΑΣ για άλλη μια φορά δεν κατάφεραν να νικήσουν στο γήπεδο τους όπου πανηγύρισαν το τελευταίο τους τρίποντο πριν από δύο μήνες, επί του Παναθηναϊκού. Σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, είχαν την υπεροχή, την κατοχή της μπάλας, στο α’ ημίχρονο (κυρίως) έπαιξαν τον Αστέρα Τρίπολης στο μισό γήπεδο αλλά δεν βρήκαν τους χώρους για την εστία των Αρκάδων. Όταν το έκαναν στο 47’ με τον Κριζμάν, το γκολ κακώς ακυρώθηκε, όπως προαναφέρθηκε.

Στη συνέχεια και παρά τις αλλαγές του Γιάννη Πετράκη, που τα έπαιξε όλα για όλα, με επιθετικό σχήμα, είχαν ευκαιρίες με τον Μάνο στο 58’ και το 60’ αλλά ήταν η σειρά του Αθανασιάδη να δηλώσει «παρών» ενώ λεπτό αργότερα, παραλίγο να χρηστεί σκόρερ ο Σκόνδρας.

Οι φιλοξενούμενοι από την πλευρά τους, προσπάθησαν να παίξουν με αντεπιθέσεις και σε δύο φάσεις, στο α’ μέρος, στο 21’ και το 32’ με τον Τσιλιανίδη, κυρίως στην πρώτη ευκαιρία, λίγο έλλειψε να στείλουν τη μπάλα στα δίχτυα. Στο 48’ σκόραραν με τον Τριανταφυλλόπουλο αλλά το γκολ ακυρώθηκε σωστά αφού είχε προηγηθεί επιθετικό φάουλ ενώ έχασαν μεγάλη ευκαιρία με τον Ιγκλέσιας στο 76’.

Οι παίκτες του Γιώργου Παράσχου λοιπόν, έμειναν για πέμπτο παιχνίδι χωρίς τη χαρά της νίκης και θα παίξουν την παραμονή τους στην κατηγορία, την επόμενη αγωνιστική στο Ηράκλειο, κόντρα στον ΟΦΗ.





ads
ads

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ

SHARE THIS

0 σχόλια: