Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Κυριακή 14 Απριλίου 2019

Αρης - Ατρόμητος 0-2

Το μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής για την τέταρτη θέση αποδείχθηκε υπόθεση για έναν ρόλο, με πρωταγωνιστή ποιον άλλον από τον Ευθύμη Κουλούρη!
Ο Mr 18 γκολ στο φετινό πρωτάθλημα έφτιαξε το πρώτο γκολ που πέτυχε ο Μανούσος και λίγο αργότερα ανέλαβε ο ίδιος δράση, σημειώνοντας το δεύτερο, με αποτέλεσμα ο Ατρόμητος να φύγει με τους τρεις βαθμούς από το «Κ. Βικελίδης».

Οι Περιστεριώτες είχαν την πολυτέλεια πριν από το ματς ακόμα και για την ισοπαλία στη μάχη για την κατάκτηση της τέταρτης θέσης, την οποία διεκδικούσαν οι δύο ομάδες, κυρίως για λόγους γοήτρου, αφού μόνο με θαύμα η πέμπτη θέση δεν θα δώσει το τελευταίο ευρωπαϊκό εισιτήριο (θα πρέπει να πάρει το Κύπελλο η Λαμία ή ο Αστέρας Τρίπολης).

Το ματς ξεκίνησε με καλό ρυθμό στα πρώτα 20 λεπτά, ωστόσο η δυνατή βροχή έκανε πιο δύσκολο το έργο των ποδοσφαιριστών στη συνέχεια. Ο Άρης είχε την κατοχή, με τον Ατρόμητο να αμύνεται σωστά και να επιδιώκει να χτυπήσει στις αντεπιθέσεις.

Τελικά η ομάδα του Περιστερίου κατάφερε να «καθαρίσει» το ματς στο πρώτο μέρος με τα γκολ των Μανούσου, Κουλούρη και τα πράγματα έγινε πιο εύκολα για τους παίκτες του Κάναντι.

Ο Άρης είχε εγκλωβιστεί από την άριστα στημένη ομάδα του Κάναντι και κάθε υποψία επικίνδυνης φάσης σταματούσε. Το ίδιο σκηνικό συνεχίστηκε και στο δεύτερο ημίχρονο παρότι ο Παντελίδης προσπάθησε με τις αλλαγές του να κάνει πιο επιθετικό τον Άρη και να αλλάξει την ροή του αγώνα.

Ο Ατρόμητος συνέχισε να ελέγχει άνετα το ματς μέχρι το τέλος και απέδρασε από τη Θεσσαλονίκη με μια νίκη πιο εύκολη από ότι θα περίμενε. Με αυτή τη νίκη οι Περιστεριώτες κατέκτησαν και μαθηματικά την τέταρτη θέση και κατά συνέπεια το ευρωπαϊκό εισιτήριο.





ads
ads

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ

SHARE THIS

0 σχόλια: