Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Κυριακή 14 Απριλίου 2019

ΑΕΛ - ΠΑΟΚ 1-1

Και τελικά... παράταση στην ανάδειξη του πρωταθλητή. Ο ΠΑΟΚ χρειαζόταν στη Λάρισα μόνο τη νίκη αλλά το 1-1 βάζει φρένο, τουλάχιστον μέχρι την άλλη Κυριακή, όταν και υποδέχεται τον Λεβαδειακό στο σπίτι του!
Σε ένα παιχνίδι με χαρακτήρα... τελικού, όπως τουλάχιστον τον είχαν χαρακτηρίσει οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ, το πάθος και η ένταση σφράγισαν τις προσπάθειες των δύο ομάδων μέχρι την ανάπαυλα του ημιχρόνου.

 Μάλιστα, πραγματοποιήθηκαν και τρεις αναγκαστικές αλλαγές λόγω τραυματισμών με τους γηπεδούχους να «χάνουν» Γκοϊκοβιτς και Μπέρτο ενώ οι επιτελείς του Δικεφάλου «πάγωσαν» με την εικόνα του Αντελίνο Βιεϊρίνια να προσγειώνεται άτσαλα στο γήπεδο και να πιάνει το γόνατό του. 

Άμεσα στη θέση του Πορτογάλου πέρασε ο Γιαννούλης, με τις δύο ομάδες να αναπροσαρμόζουν τα πλάνα τους...

Στα αγωνιστικά, ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να επιβάλλει το ρυθμό του, να βρει ένα γρήγορο γκολ προκειμένου να διώξει από πάνω του το όποιο άγχος με εκφραστές τους Πέλκα, Λημνιό και Μπίσεσβαρ αλλά η μπάλα δεν τους έκανε το χατήρι, σε αντίθεση με την Λάρισα που επιδόθηκε σε έναν πιο παθητικό ρόλο, θέλοντας πρωτίστως να «εξουδετερώσει» επιθετικά τον Δικέφαλο και κατόπιν να εκμεταλλευτεί τους χώρους που θα έβρισκε...

Όλα -ωστόσο- έμελλε να αλλάξουν στο β΄ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 55΄, όταν ο ΠΑΟΚ άνοιξε το σκορ με τον Δημήτρη Πέλκα να πιάνει ένα τρομερό σουτ στην κίνηση, στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα του Κρίστινσον για το 0-1. Η απάντηση των «βυσσινί» ήταν άμεση, για την ακρίβεια εννέα λεπτά αργότερα, με τον Γιακιμόφσκι να δοκιμάζει... σέντρα - σουτ, με την πορεία της μπάλας να μην αφήνει περιθώρια αντίδρασης στον Πασχαλάκη, βάζοντας έτσι «φωτιά» στο παιχνίδι...

Η ισοφάριση της Λάρισας έβαλε «πρίζες» στον ΠΑΟΚ, οι οποίοι έπαιζαν με τον χρόνο στην πλάτη τους, αλλά το «καθαρό» μυαλό και η πολυπόθητη αναμονή για το ραντεβού με την ιστορία, λειτούργησαν ως τροχοπέδη στην προσπάθεια για ένα δεύτερο γκολ που θα «κλείδωνε» τη νίκη και εκ των πραγμάτων και το πρωτάθλημα για τους «ασπρόμαυρους». Όσο για τους γηπεδούχους; Πανηγύρισαν έναν βαθμό «χρυσάφι».





ads
ads

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ

SHARE THIS

0 σχόλια: