Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Δευτέρα 15 Απριλίου 2024

14 ψέματα που όλες οι γυναίκες έχουν πει τουλάχιστον μία φορά στη ζωή τους

Μπορεί κάθε άνθρωπος να είναι διαφορετικός, όπως και οι συνθήκες στη ζωή του, όμως τουλάχιστον στον δυτικό, σύγχρονο κόσμο οι γυναίκες έχουν και αρκετά κοινά.
Μπορεί κάθε άνθρωπος να είναι διαφορετικός, όπως και οι συνθήκες στη ζωή του, όμως τουλάχιστον στον δυτικό, σύγχρονο κόσμο οι γυναίκες έχουν και αρκετά κοινά. 

Ένα από αυτά είναι τα ψέματα που λένε. 

Όπως αποδεικνύεται υπάρχουν 14 ψέματα τα οποία όλες οι γυναίκες λένε τουλάχιστον μία φορά στη ζωή τους. Ψέματα που συνήθως στόχο έχουν να «κρύψουν» τον πραγματικό τους εαυτό.

Δείτε ποια είναι αυτά, ώστε την επόμενη φορά που θα κάνετε μία νέα γνωριμία και θα τα ακούσετε να είστε τουλάχιστον... υποψιασμένοι

Έχω κοιμηθεί με (βάλτε ψεύτικο αριθμό) άντρες

Λογικά αυτό θα πρέπει το αναγνωρίζετε και να αντιλαμβάνεστε οτι είναι ψέμα, αλλά ποιος ξέρει. Μπορεί και να θεωρείτε ο,τι σας είπαν την αλήθεια. Λάθος σας. Αποδεικνύεται πως οι γυναίκες που γνωρίζετε στη ζωή σας ψεύδονται για το συγκεκριμένο. Θέλουν να γνωρίζεται πως έχουν εμπειρία, αλλά όχι πολύ μεγάλη εμπειρία. Βασικά το κάνουν για να νιώσετε εσείς καλύτερα.

Δεν τα κάνω εγώ αυτά

Οι πιθανότητες να μην τα κάνει όντως αυτά, παρά μόνο μαζί σας, είναι απειροελάχιστες. Υπάρχουν βέβαια, αλλά συνήθως αυτό που θέλει αν πει είναι «συνέχεια τέτοια κάνω, αλλά δεν θέλω εσύ αν το γνωρίζεις. Θέλω να σε κάνω να αισθανθείς σημαντικός». Η σκέψη μετράει όμως, σωστά;

Είμαι έτοιμη σε πέντε λεπτά

Νομίζετε ότι είναι μύθος, αλλά δεν είναι. Ακόμα κι αν δεν το κάνει... σύστημα, δεν υπάρχει περίπτωση να μην αργήσει πολλές φορές γιατί το καλσόν σκίστηκε, το αϊλάινερ μπήκε στραβά, η μπούκλα δεν στρώνει κλπ. Σε αυτή την περίπτωση καλά είναι να χρησιμοποιήσετε κι εσείς ένα από τα γνωστά ψέματα των αντρών «αγάπη μου δείχνεις υπέροχη», ώστε να φύγετε κάποια στιγμή.

Δεν είμαι μεθυσμένη

Μπορεί να παραπατάει και να χάνει τα λόγια της, όμως σπάνια θα παραδεχτεί πως μέθυσε. Ακόμα κι αν λιποθυμήσει από το ποτό. Μπορεί να απορούμε όλοι γιατί να λένε ψέματα για κάτι που δεν μπορούν να κρύψουν, όμως είναι μέσα στη γυναικεία φύση. Βλέπετε ενώ οι άντρες λένε ψέματα για να κρύψουν πράγματα που έκαναν, η γυναίκα λέει ψέματα σχετικά με το ποια είναι.

Δεν συμβαίνει κάτι, όλα καλά

Γυρίζει στο διαμέρισμα αναστενάζοντας. Παίζει με το φαγητό της αντί να τρώει και σας κοιτάζει με μισό μάτι. Την ρωτάτε: «αγάπη μου, τι συμβαίνει» κι εκείνη σας απαντάει: «Τίποτα δεν συμβαίνει, όλα καλά». Αυτό μάλιστα μπορεί να συμβαίνει και για χρόνια. Κάθε φορά να είναι έτσι και ποτέ να μην σας πει τι συμβαίνει.

Δεν είμαι θυμωμένη

Κάνει... μπαμ από μακριά πως είναι στα όρια να σας σπάσει το κεφάλι. Σας πετάει μπηχτές, σας κρατάει μούτρα και σας κοιτάει με το βλέμμα «θέλω να σε πυροβολήσω στο κεφάλι», όμως κάθε φορά που την ρωτάτε αν κάνατε κάτι που την πείραξε σας απαντάει κοφτά «Δεν είμαι θυμωμένη». Η πλοκή ταινιών θρίλερ βασίζεται πολλές φορές σε αυτό το μικρό ψέμα που όλες οι γυναίκες χρησιμοποιούν.

Δεν έχω μπαταρία στο κινητό

Αυτό είναι ένα ψέμα που και οι άντρες χρησιμοποιούν. Οι διαφορά είναι πως οι γυναίκες δεν το χρησιμοποιούν μόνο με τους άντρες, αλλά μπορεί να το χρησιμοποιήσουν και στις φίλες του. Γενικά δύσκολα θα παραδεχτούν πως απλά βαριούνται να μιλήσουν. Οι μπαταρία στα κινητά τηλέφωνα που χρησιμοποιούν οι γυναίκες για κάποιο μυστήριο λόγο απλά τελειώνει πάντα πιο γρήγορα.

Είμαι στις δύσκολες ημέρες μου

Λυπάμαι που σας το λέω, αλλά λένε ψέματα και γι' αυτό. Φυσικά μία φορά τον μήνα λένε την αλήθεια κι όντως συμβαίνει, όμως υπάρχουν και φορές που το χρησιμοποιούν ως δικαιολογία γιατί δεν θέλουν να είναι μαζί σας. Λυπάμαι, αλλά πιθανότατα έχει συμβεί και σε σας.

«Αχ, ναι...»

Υποθέτω πως δεν διαβάζετε για πρώτη φορά πως η γυναίκα συχνά υποκρίνεται πως έχει οργασμό. Το θέμα είναι, ξεχωρίζετε πότε αυτό συμβαίνει; Γιατί δεν υπάρχει περίπτωση να μην σας πει ψέματα γι' αυτό. Μπορεί βέβαια να είναι ένα ψέμα που θέλετε να ακούσετε. Να θέλετε να σας πει το πόσο εκπληκτικός είστε, παρότι δεν θα το πιστεύει. Πάσο τότε...

Δεν ζηλεύω

Αλήθεια; Άλλο ένα ψέμα που σπάνια λένε οι άντρες και πάντα οι γυναίκες. Οι άντρες συνήθως θα σου πουν πως ζηλεύουν και θα σου ζητήσουν να... μαζευτείς. Οι γυναίκες θα σου που πως δεν ζηλεύουν, ενώ στην πραγματικότητα θα εννοούν «αν σε ξαναδώ κοντά της θα σας σκοτώσω και τους δύο».

Υπόσχομαι πως δεν θα θυμώσω

Μπορεί να μοιάζει με το ψέμα Νο 6 «δεν είμαι θυμωμένη» όμως πρόκειται για δύο διαφορετικά πράγματα. Το συγκεκριμένο ψέμα το χρησιμοποιεί για να σας κάνει να της εκμυστηρευτείτε κάτι. Για παράδειγμα «μήπως ξόδεψες αλλού τα λεφτά που είχαμε για το ρεύμα; Υπόσχομαι πως δεν θα θυμώσω». Εννοείται πως θα γίνει έξαλλη.

Δεν περίμενα κάτι παραπάνω από σένα έτσι κι αλλιώς

Αυτό το ψέμα θα το χρησιμοποιήσει όταν την απογοητεύσεις. Δεν θέλει να δείχνει αδύναμη και φυσικά δεν θα είναι ποτέ ειλικρινής. Θα προσπαθήσει να κρατήσει την αξιοπρέπεια της και φυσικά εσείς, τουλάχιστον σε αυτή την φάση, θα της το επιτρέψετε.

Είναι απλά ένας φίλος

Μην το πιστέψετε. Ποτέ. Είναι σχεδόν αδύνατο να είναι αλήθεια. Δεν είναι πως ένας άντρας και μία γυναίκα δεν μπορούν να κάνουν παρέα σαν φίλοι, όμως πάντα θα υποβόσκει κάτι. Είτε το έχουν κάνει στο παρελθόν, είτε ένας από τους δύο θέλει να το κάνει με τον άλλον και δεν τολμά να το πει. Στην καλύτερη ο τύπος της καλύπτει κάποια συναισθηματική ανάγκη που εσείς δεν μπορείτε να καλύψετε. Το πιάσατε το νόημα;

Συνήθως δεν είμαι τόσο τρελή

Είστε. Είστε τελείως τρελές και το δείχνετε όλη την ώρα. Ο λόγος που οι γυναίκες λένε πως δεν είναι τρελές είναι απλά γιατί δεν θέλουν να ξέρουν οι άλλοι πόσο θεότρελες είναι στην πραγματικότητα. Ειδικά όταν τους αρέσει ένας άντρας. Το καλό είναι πως οι άντρες σπάνια ενδιαφέρονται για το αν μια γυναίκα είναι τρελή. Αρκεί να έχει καλές καμπύλες.




ads
ads

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ

SHARE THIS

0 σχόλια: