Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Παρασκευή 22 Μαρτίου 2024

Τι βρίσκουμε sexy στίς γυναίκες;

Ας δούμε, λοιπόν, τι βρίσκουμε sexy στίς γυναίκες...
Όταν είστε παθιασμένες με κάτι: Δουλειά, χόμπι. Ό,τι και αν είναι αυτό αποδεικνύει στον άλλο ότι είστε ρομαντική και θέλετε κάτι παραπάνω για τον εαυτό σας!

Όταν είστε αποφασιστικές: Κάποιος που μπορεί να πάρει αποφάσεις δείχνει δυναμισμό και αυτοπεποίθηση.

Όταν τα πάτε καλά με τους φίλους μας: Κανείς δε θέλει δίπλα του μια συντροφιά αντικοινωνική. Γιατί να πας σε ένα πάρτυ και σε 10 λεπτά να θες να φύγεις ξανά;

Όταν μας κάνετε να νιώθουμε χρήσιμοι: Ακόμα και με τον πιο μικρό τρόπο. Είπαμε να είστε δυναμικές, αλλά αν δεν μπορείτε να ανοίξετε ένα βάζο με χαρά θα το κάνουμε εμείς!

Όταν εκτιμάτε αυτά που κάνουμε: Πείτε μας ένα ευχαριστώ κάπου κάπου. Καμιά φορά χρειάζεται, ακόμα και αν δε το δείχνουμε.

Όταν κάνετε κάτι χωρίς να σας αρέσει, επειδή αρέσει σε μας: Έτσι δείχνετε πόσο πολύ νοιάζεστε για μας, Φυσικά, πρέπει να περιμένετε το ίδιο και από τον άλλο!

Όταν φοράτε τα ρούχα μας: Μπορεί να παραπονιόμαστε, αλλά είναι πολύ όμορφο να σας βλέπουμε με τα τεράστια φούτερ ή πουκάμισά μας.

Όταν παίρνετε πρωτοβουλίες: Και στον ερωτικό τομέα!

Όταν τα πάτε καλά με την οικογένειά μας: Μπορεί να μην πολύ ταιριάζετε, αλλά η προσπάθεια που κάνετε μάς δείχνει ότι μας αγαπάτε και νοιάζεστε για μας!

Όταν φοράτε κραγιόν: Δεν ξέρω γιατί, αλλά αφήνει κάτι πολύ γυναικείο. Ειδικότερα, όταν πρόκειται για μια επίσημη βραδιά!



ads

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ

SHARE THIS

0 σχόλια: