Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Δευτέρα, 17 Ιουλίου 2017

Αδυνατίστε ακριβώς στα σημεία που θέλετε με ένα σπιτικό body wrap

Τα body wraps που απολαμβάνετε σε όλα τα ινστιτούτα αισθητικής, μπορείτε να τα κάνετε με λίγα απλά βηματάκια και στο σπίτι σας και να επιλέξετε εσείς τα σημεία στα οποία θέλετε να εστιάσετε.
Το συγκεκριμένο αδυνατιστικό σπιτικό body wrap με τζίντζερ είναι ιδανικό για τοπικό αδυνάτισμα στην κοιλιά, τους μηρούς και τα χέρια, καθώς προκαλεί εφίδρωση και καύση του τοπικού λίπους.

Τα υλικά που θα χρειαστείτε είναι:
– Φρεσκοτριμμένο τζίντζερ ή σκόνη τζίντζερ
– Body lotion, (χρησιμοποιήστε αυτή που έχετε σπίτι σας αλλά ιδανικά κάποια που επίσης έχει αδυνατιστική δράση)
– Πλαστική διάφανη μεμβράνη (wrap κουζίνας)
– 1 καθαρή πετσέτα
– 1 ελαστικό επίδεσμο

Οδηγίες χρήσης:
– Βουτήξτε την πετσέτα σε ζεστό νερό και τυλίξτε τις περιοχές που επιθυμείτε να χάσετε πόντους με την βρεγμένη πετσέτα. Για να παραμείνει η πετσέτα στην θέση της, χρησιμοποιήστε έναν ελαστικό επίδεσμο. Παραμείνετε τυλιγμένη όσο προετοιμάζετε τα υπόλοιπα.

Το σπιτικό body wrap που θα φτιάξετε μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην κοιλιά, τους μηρούς και τα χέρια.

– Σε ένα μικρό μπολ φτιάξτε ένα μείγμα με το τζίντζερ και την λοσιόν σώματος της επιλογής σας. Καλύτερα αποτελέσματα θα έχετε με μια αδυνατιστική ή συσφικτική λοσιόν σώματος.

– Αφού ετοιμάσετε το μείγμα, αφαιρέστε την πετσέτα και απλώστε το στις περιοχές που επιθυμείτε κάνοντας παράλληλα μασάζ με κυκλικές κινήσεις.

– Αφού ολοκληρώσετε το μασάζ, τυλίξτε αρκετά σφιχτά την πλαστική διάφανη μεμβράνη γύρω από τα σημεία όπου έχετε εφαρμόσει το μείγμα για το σπιτικό body wrap σας. Περάστε την μεμβράνη 4-5 κύκλους γύρω από την περιοχή που θέλετε να το εφαρμόσετε.

– Τέλος, αφήστε το σπιτικό body wrap να δράσει όσο περισσότερο γίνεται, ακόμη και καθ’ όλη την διάρκεια της νύχτας.
ads

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ

SHARE THIS

0 σχόλια: