Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2016

8 τρόποι για να γυμναστείς (χωρίς καν να το καταλάβεις)


Επειδή όπως καταλαβαίνεις δε γίνεται να είναι όλοι φαν του γυμναστηρίου ή να χαλαρώνουν πηγαίνοντας για τρέξιμο *WHAAAT*, προτείνουμε μερικούς εναλλακτικούς τρόπους γυμναστικής μήπως και δούμε προκοπή κι εμείς που βαριόμαστε τους διαδρόμους και τα βαράκια.
Αν, λοιπόν, βαριέσαι κι εσύ τη διαδικασία του γυμναστηρίου και προτιμάς να κάνεις γενική καθαριότητα στο σπίτι (και στα γειτονικά) παρά να φορέσεις τα αθλητικά σου, δοκίμασε τα παρακάτω:


1. Να κάνεις τον τουρίστα

Ακόμη κι αν δεν είσαι διακοπές, μπορείς να εξερευνήσεις την ίδια σου την πόλη, να περπατήσεις στο κέντρο της, να επισκεφτείς αξιοθέατα, να κάνεις τις καύσεις σου βρε αδερφέ. Προσοχή! Όταν λέω να κάνεις τον τουρίστα, δεν εννοώ να πας για σουβλάκια ή οτιδήποτε άλλο παραδοσιακό.

2. Να πας μια βόλτα με το ποδήλατο

H διαδρομή θα σε ηρεμήσει, θα έχεις την ευκαιρία να βρεθείς κοντά στη φύση (δε φαντάζομαι να ετοιμαζόσουν για βόλτα μέσα στο κέντρο της πόλης και στο καυσαέριο), θα βγάλεις ωραίες φωτογραφίες όταν κάνεις στάση για ξεκούραση και θα ξεφύγει λίγο το μάτι σου από τα ίδια και τα ίδια. Τώρα αν δεν ξέρεις να κάνεις ποδήλατο (εε όχι εγώ μια φίλη μου), πήγαινε για περπάτημα ή για τρέξιμο στο πιο κοντινό (ή και πιο μακρινό, γιατί όχι) πάρκο.

3. Να χορέψεις στο ρυθμό που σου αρέσει

Αν στο άκουσμα του Bieber ή του Timberlake (σ' αυτή την περίπτωση, Justin να' ναι κι ό,τι να'ναι) σου έρχεται να αρχίσεις να χορεύεις σαν τρελή, τότε δυνάμωσε την ένταση και αφέσου στο ρυθμό. Έτσι, καις θερμίδες και διασκεδάζεις ταυτόχρονα - στην ανάγκη, κάλεσε και τις φίλες σου για να χορέψετε παρέα!

4. Να καθαρίσεις - επιτέλους - το σπίτι

Έτσι, θα έχεις μ' ένα σμπάρο δυο τρυγόνια - και ο χώρος σου θα είναι καθαρός και τακτοποιημένος και θα κινηθείς πολύ, πράγμα που θα κάνει καλό στο σώμα σου. Καύσεις ολέ!

5. Να παίξεις με τα ξαδέρφια σου στο πάρκο

Και που ξέρεις, μπορεί να σου το ανταποδώσει η θεία σου με μουσακά (ωπ, κι έτσι παίρνεις πίσω όλες τις θερμίδες που έχασες!). Θα τρέξεις για να γλιτώσεις κάθε φορά που απειλούν ότι θα πετάξουν χώμα στα μαλλιά σου, θα τρέξεις για να κρυφτείς και να αρχίζουν να σε ψάχνουν, οπότε σίγουρα έτσι ανέμελα θα κάνεις τις περισσότερες από τις καύσεις της ημέρας.

6. Να περπατήσεις μετά τη δουλειά σου στο δρόμο για το μετρό

Μην μπεις στο πρώτο λεωφορείο που θα βρεις, αλλά περπάτα μέχρι την πρώτη (ή και δεύτερη στάση μετρό) που θα βρεις. Τουλάχιστον εμείς εδώ το εφαρμόζουμε με την Κατερίνα και ευχόμαστε να δούμε τα πρώτα αποτελέσματα - δεν μπορεί, θέμα χρόνου είναι!

7. Να κάνεις σεξ

Για να διατηρήσεις τη γραμμή σου βασικά, τι νόμιζες. Ούτε καν για την απόλαυση και να έρθεις πιο κοντά με το σύντροφο σου, απορώ πως σου πέρασε από το μυαλό. Και μιας και το αναφέρουμε, σύμφωνα με σχετική έρευνα, έχει αποδειχτεί ότι μια γυναίκα καίει 3.1 θερμίδες το λεπτό κι ένας άντρας 4.2 θερμίδες, αντίστοιχα. Μπορεί να μη γίνεται ΑΚΡΙΒΩΣ η ίδια δουλειά με το γυμναστήριο αλλά κάτι κάνει κι αυτό.

8. Παίξε βιντεοπαιχνίδια που να περιλαμβάνουν (αρκετή) δράση

Ιδανικά, μπορείς να προσκαλέσεις την παρέα σου στο σπίτι και να διασκεδάσετε, βάζοντας φωτιά στις θερμίδες σας και ενεργοποιώντας ευχάριστα το μεταβολισμό σας - ή έστω, θα ήταν μια πολύ καλή προσπάθεια για να γίνετε λίγο πιο δραστήριοι, περνώντας παράλληλα χρόνο μαζί.






Adbox 



ads

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ

SHARE THIS

0 σχόλια: