Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Δευτέρα 29 Αυγούστου 2016

Σε ποια ηλικία είναι πιο πιθανό να απατήσει τον σύντροφο της μια γυναίκα;


Κι όμως! Αντίθετα με την κοινή πεποίθηση, και οι γυναίκες απατούν τους συντρόφους τους. Μάλιστα, Βρετανική έρευνα κατέδειξε την ηλικία στην οποία οι γυναίκες είναι πιο πιθανό να απατήσουν τους συντρόφους τους

Η μεγάλη διαδικτυακή έρευνα έγινε σε 10.245 Βρετανίδες οι οποίες απάντησαν σε ένα ειδικό ερωτηματολόγιο σχετικά με την σεξουαλική τους συμπεριφορά και την απιστία.

Από τις απαντήσεις προέκυψε πως η ηλικία στην οποία είναι πιο πιθανό μια γυναίκα να απατήσει τον σύντροφο της είναι από 25 έως 34 ετών.

Όπως έδειξε επίσης η έρευνα, ο κύριος λόγος για να απατήσουν τον σύντροφος τους είναι η ανεκπλήρωτη σεξουαλική ζωή σε ποσοστό 79,2%.

Αν και η έρευνα έδειξε πως η ηλικιακή ομάδα 25-34 να είναι εκείνη με τις περισσότερες άπιστες γυναίκες με ποσοστό 35,1%, η απιστία είναι κοινή και σε άλλες ηλικίες.

Και οι γυναίκες από 35 έως 44 ετών απατούν τους συντρόφους τους σε ποσοστό 30,4%

Το 76,9% των γυναικών που απατούν τους συντρόφους τους λένε ότι εξακολουθούν να αγαπούν τους αγαπούν. Μάλιστα, το 95,1% να λέει δεν έχουν αισθήματα για το τρίτο πρόσωπο.

Αυτό εξηγεί και το γεγονός πως μόλις το 11,6% λέει πως θέλει να εγκαταλείψει τον σύζυγο ή τον σύντροφό τους για χάρη ενός τρίτου προσώπου.

Το one-night stand φαίνεται πως παραμένει μια αντρική υπόθεση. Όπως φάνηκε από την μελέτη, η σεξουαλική εξωσυζυγική σχέση για τις γυναίκες διαρκεί από έναν έως τρεις μήνες στο 60,3% των περιπτώσεων και μόνο το 19,6% λέει ότι ψάχνει για ένα one-night stand.




ads

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

0 σχόλια: