Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Κυριακή 9 Απριλίου 2023

To Sex ως ... εναλλακτική γυμναστική! Πόσες θερμίδες καίμε σε κάθε στάση



Ασφαλώς το έχεις ξανακούσει: το σεξ "καίει" θερμίδες. Όμως η Επιστήμη απεφάνθη πλέον ότι θα μπορούσε να είναι κάλλιστα ένας εναλλακτικός τρόπος γυμναστικής. Ιδιαίτερα ευχάριστη ομολογουμένως αλλά και αποτελεσματική, καθώς αυξάνει σημαντικά το μεταβολισμό και την απώλεια θερμίδων. Κάποιες μάλιστα στάσεις συμβάλλουν αποτελεσματικά και στην απώλεια βάρους.
Πάρτε χαρτί και μολύβι και λογαριάστε ωφέλη: Το σεξ κινητοποιεί ολόκληρο το μυϊκό σύστημα, την καρδιά και τους πνεύμονες, βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος και την οξυγόνωση των ιστών, ελαττώνει το άγχος και χαλαρώνει, έχει αντικαταθλιπτική δράση, συμβάλλει στη σωστή ρύθμιση των ορμονών, ενδυναμώνει το ανοσοποιητικό, χαρίζει λάμψη στο δέρμα, βοηθάει στον έλεγχο της όρεξης και του σωματικού βάρους.

Παρά τη δυσκολία του εγχειρήματος η Επιστήμη κατάφερε να προσεγγίσει κατά μέσο ορό τις θερμιδικές απώλειες κάθε ερωτικής πράξης και κατέληξε ότι "καίνε":

Τα φιλιά: 68 θερμίδες την ώρα, αρκεί να έχει όρεξη κάποιος να φιλάει ... πολύ.

Ερωτικό μασάζ: 80 θερμίδες την ώρα και όσο πιο αργό και αισθησιακό τόσο μεγαλύτερες είναι οι θερμιδικές απώλειες

Ερωτική πράξη: 144 θερμίδες τη μισή ώρα και όσο πιο έντονη και παθιασμένη είναι η κίνηση τόσο επιταχύνονται και οι καύσεις του οργανισμού.








ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ


SHARE THIS

0 σχόλια: