Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016

Χριστίνα Λαμπίρη μπράβο για την τίμια συγγνώμη



Πολλές φορές τα κανάλια δείχνουν να μην αντιλαμβάνονται τις στιγμές και να αμολάνε χαρταετό. Η Χριστίνα Λαμπίρη όμως στάθηκε πολύ σωστά.

Μια πολύ δύσκολη μέρα ξημέρωσε σήμερα το πρωί για την ελληνική κοινωνία, αφού ο θάνατος των τριών παιδιών του Πολεμικού Ναυτικού, με το ελικόπτερο στο οποίο πετούσαν να συνετρίβη σε μια περιοχή γύρω από το νησί Κίναρος. Η εκπομπή Με Το Καλημέρα και η Χριστίνα Λαμπίρη δε γινόταν να μην δώσουν όλο το χρόνο της εκπομπής στα τεκταινόμενα και στα όσα γίνονταν γνωστά γύρω από την τραγωδία. Οι υπεύθυνοι της εκπομπής όμως μάλλον δεν το αντιλαμβάνονταν.
Την ώρα που είχε στον αέρα τον Τάσο Γκουριώτη, δημοσιογράφο του Pronews.gr, για να μεταφέρει όλες τις λεπτομέρειες γύρω από την συντριβή του ελικοπτέρου του ΠΝ, η Χριστίνα Λαμπίρη δέχτηκε εντολή από το κοντρόλ να τον διακόψει για να γίνει η τοποθέτηση προϊόντος που συνηθίζει το κανάλι Epsilon να κάνει σε όλες του τις εκπομπές. Δεν είναι όμως όλες οι στιγμές ίδιες και εδώ θα έπρεπε οι τύποι να παρακαμφθούν.
Το θέμα της ημέρας διεκόπη, όχι για να μιλήσουν για μια άλλη είδηση, αλλά για να διαφημιστεί μια κρέμα. Η Χριστίνα Λαμπίρη με βαριά καρδιά είπε «Θα πρέπει να σας ευχαριστήσω κύριε Γκουριώτη. Αλλάζουμε και πάλι. Συνεχίζουμε τώρα, τι να κάνουμε...Πάμε στη Τζέφη;» και ακολούθησε η διαφήμιση της κρέμας. Κάπου εδώ έρχεται το μεγάλο μπράβο στην δημοσιογράφο, γιατί ζήτησε συγγνώμη γι΄αυτό και έδειξε ότι δεν είναι ένα ρομπότ, ότι κατανοεί το πόσο άσχημη φάνηκε αυτή η μετάβαση.
«Οι στιγμές αυτές είναι εξαιρετικά κρίσιμες για όλους μας. Εγώ προσωπικά έρχομαι σε πολύ δύσκολη θέση με όλο αυτό, γιατί έχουμε μια τεράστια τραγωδία σε εξέλιξη, που δε φαίνεται να σταματά στον χαμό τριών ανθρώπων, με πολύ δυσάρεστα παρακλάδια και παραμέτρους, η ροή της εκπομπής είναι όμως συγκεκριμένη και δεν μπορεί να μεταβληθεί. Ως εκ τούτου ό,τι είναι προγραμματισμένο με το διαφημιστικό μας κομμάτι είμαστε υποχρεωμένοι να το προβάλλουμε για να είμαστε τυπικοί. Αυτό δε σημαίνει ότι δεν συμμεριζόμαστε τον πόνο και την αγωνία όλων των Ελλήνων. Είχα ανάγκη να το μοιραστώ αυτό μαζί σας, γιατί όλες οι στιγμές δεν είναι ίδιες». Μόλις τέλειωσε τα λόγια της Χριστίνα Λαμπίρη αποχώρησε από τη θέση της γιατί ήταν φανερά φορτισμένη.





Πηγή ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

0 σχόλια: