Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016

10 πράγματα που θυμίζει ο Brad Pitt σε αυτή τη φωτογραφία



Ο Brad Pitt βρίσκεται τους τελευταίους μήνες στο Βερολίνο για τα γυρίσματα της νέας του ταινίας War Machine και κάτι μας παραξένεψε.

Τα τελευταία χρόνια ο Brad Pitt μας έχει συνηθίσει σε ρόλους που απαιτούν μεγάλες αλλαγές στην εξωτερική του εμφάνιση. Στο Fury το 2014 είχε ξυρίσει τα πλαϊνά του κεφαλιού του, στο Big Short άφησε μαλλί φλώρου στελέχους και τώρα που προετοιμάζεται για το War Machine έριξε ένα βάψιμο στο μαλλί, τα γκριζοασήμισε και βγήκε στους δρόμους του Βερολίνου για τα γυρίσματα. Σε ένα από αυτά ομολογούμε πως είναι λίγο περίεργη η στάση του σώματος του.
Με φανελάκι και σορτσάκι, ο Brad Pitt κάνει το τζόκιν του και είμαστε βέβαιοι ότι κάπου το έχουμε ξαναζήσει αυτό, είναι σαν deja vu. Παίρνοντας feedback από το κείμενο του Esquire, προσπαθήσαμε να βρούμε τι είναι αυτό που μας έρχεται στο μυαλό καθώς τον βλέπουμε.
brad-pitt-war-machine-ti-mas-thimizei1-1

1. Τον τύπο που πίστευε ότι θα καταφέρει να κρατήσει το κόψιμο μέσα, αλλά στα τελευταία 100 μέτρα συνειδητοποιεί ότι αν δεν τρέξει θα γίνει η ζημιά. Όλα ξεκινάνε με ένα «Ω, να σου γαμ...». Και φοράει και σορτσάκι. Και έχει και κόσμο πίσω. Μιας και κάνει ταινία για τον Β' Παγκόσμιο μπορούμε να πούμε ότι είναι ο ορισμός του Οι Γερμανοί Ξανάρχονται.
2. Έναν random παππού όταν επιχειρεί να τρέξει. Μετά τα 65-70 που δεν μπορείς να πάρεις τα πόδια σου δίνεις βάση σε ένα καλύτερο στυλ τρεξίματος. Και κάποτε, κάποιος θεώρησε αυτό ως ωραίο στυλ.
3. Τον καθηγητή μαθηματικών που πετύχαινες τυχαία στη γειτονιά με ιδρωμένη φόρμα. Ήταν πάντα καθηγητής μαθηματικών, γιατί οι φιλόλογοι και οι φυσικοί έβγαιναν πάντα φλωρούμπες.
4. Προπονητή σε ομάδα μπάσκετ. Τρέχει εκτός γηπέδου κάθε πρωί για να μην τον παίρνουν στο ψιλό οι παίχτες του. Πρέπει να είναι των Philadelphia 76ers γιατί στο βλέμμα του βλέπεις τη σκέψη «πώς θα καταφέρω να κάνω το 8-45 νίκες - ήττες να μοιάζει με επιτυχία;»
5. Τον επόμενο Πρόεδρο των ΗΠΑ. Κάτι ότι το τζόκιν μας θυμίζει πολύ Frank Underwood, κάτι ότι ο Brad Pitt έχει μεγάλη δημοφιλία, κάτι ότι από πίσω του έχει ένα τζιπ, δεν είναι απίθανο να τον δεις στα πέριξ του Λευκού Οίκου να ιδρώνει το φανελάκι.
6. Ξεχασμένο από την εποχή των 90's. Τότε που φορούσες τόσο κοντό σορτσάκι ώστε μετά από λίγη ώρα διαγραφόταν η περιοχή σου.
7. Τον Forrest Gump 20 χρόνια μετά. Για πρόδηλους λόγους.
8. Πρωταγωνιστή σε διαφήμιση γυμναστηρίου. Το σλόγκαν θα είναι: «Μπορεί να μη μπορούμε να σας αλλάξουμε γούστο, αλλά σίγουρα μπορούμε να σας αλλάξουμε το σώμα».
9. Τζόβενο που μόλις βγήκε στη σύνταξη και μία στις πέντε ατάκες του είναι το «Εγώ θα πάω με τη νεολαία». Το πρωί σηκώνεται για τρέξιμο και μετά πηγαίνει με ένα βιβλίο παρέα για καφέ στο Κολωνάκι. Κάθεται δίπλα σε κοριτσοπαρέες και ακούει αδιάφορα μέχρι να βρει πρόσφορο έδαφος να εισέλθει στη συζήτηση.
10. Τον Leonardo DiCaprio μετά από 20 χρόνια, καθώς σκέφτεται τη βραδιά που ΔΕΝ πήρε το Oscar. «Τι να παίχτηκε άραγε εκείνη τη χρονιά; Όλοι έλεγαν ότι θα το πάρω. Να δεις αυτοί οι μαύροι με τα μποϋκοτάζ τους φταίνε. Κάτι ήξερα που ήθελα να φάω τον άλλον στο Django. Καταραμένο καθίκι».
Bonus: Πρωτάρη στο τρέξιμο, που έχουν ιδρώσει τα μπούτια και οι μασχάλες του και του έχουν προκαλέσει σύγκαμα.

Πηγή ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

0 σχόλια: