Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2015

Στον Alpha «Οι πειρατές της Καραϊβικής: Σε άγνωστα νερά»



Ποπ κορν, καναπές και αγαπημένες ταινίες! Ο Alpha φέρνει στο σαλόνι μας τη... μεγάλη οθόνη και μας χαρίζει στιγμές χαλάρωσης και έντονων συναισθημάτων.

Την Κυριακή 29 Νοεμβρίου, στις 21:15, ο Alpha θα προβάλλει την περιπέτεια φαντασίας αμερικανικής παραγωγής «Οι πειρατές της Καραϊβικής: Σε άγνωστα νερά». Η ταινία σημείωσε τεράστια εισπρακτική και καλλιτεχνική επιτυχία, ξεπερνώντας το 1 δις δολάρια σε εισπράξεις παγκοσμίως.
Ο κάπτεν Τζακ Σπάροου δε θα μπορούσε να μείνει για πολύ καιρό μακριά από την περιπέτεια. Όταν λοιπόν βρεθεί στο δρόμο του η Αντζέλικα, μια γυναίκα από το σκοτεινό παρελθόν του, καταλαβαίνει ότι έχει έρθει η στιγμή να ξαναμιλήσουν τα σπαθιά και τα κανόνια. Χωρίς ωστόσο να είναι ακόμα σίγουρος αν η τυχαία(;) συνάντησή τους οφείλεται στην... ακαταμάχητη γοητεία του ή στη σφοδρή επιθυμία της να ανακαλύψει την θρυλική «Πηγή της Αιώνιας Νεότητας», ο Τζακ θα καταλήξει σύντομα να βρεθεί απέναντι στον κουρσάρο Μαυρογένη, τον φόβο και τον τρόμο όλων των πειρατών! Στο τέλος όμως, θα δυσκολευτεί να αποφασίσει ποιος από τους δύο είναι χειρότερος: ο διαβόητος και επικίνδυνος αρχιπειρατής ή η πανούργα Αντζέλικα;
- Η ταινία «Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides» είναι η πρώτη της σειράς, η οποία γυρίστηκε σε Disney Digital 3D και η πρώτη μεγάλου μήκους στην οποία χρησιμοποιήθηκαν οι νέες, επαναστατικής τεχνολογίας ψηφιακές κάμερες Red One. Μάλιστα, όπως διευκρινίζει ο Μπρουκχάιμερ, «πρόκειται για την πρώτη επική περιπέτεια, η οποία κατά το μεγαλύτερο μέρος της κινηματογραφήθηκε τρισδιάστατα on location και όχι μπροστά σε green screen ή εντός διαφόρων sound stages».
- Τις γοργόνες ενσαρκώνουν όχι μόνο πανέμορφες ηθοποιοί-επαγγελματίες μοντέλα (ανάμεσά τους και η Αυστραλιανή supermodel Τζέμα Γουόρντ), αλλά και 22 αθλήτριες της συγχρονισμένης κολύμβησης, η πλειοψηφία των οποίων είχε λάβει μέρος στην Ολυμπιάδα του Πεκίνου.
- Στο εντυπωσιακό καστ ξανασυναντάμε τον Κιθ Ρίτσαρντς, τον θρυλικό κιθαρίστα των Rolling Stones που υποδύεται για μια ακόμη φορά τον κάπτεν Τιγκ, πατέρα του Τζακ Σπάροου.
- Το πρωτότυπο score της ταινίας υπογράφει για τρίτη συνεχόμενη φορά ο πολυβραβευμένος Γερμανός μουσικοσυνθέτης Χανς Τσίμερ, που εδώ συνεργάζεται σε κάποια κομμάτια με τους Rodrigo Y Gabriela, ένα καταξιωμένο ντουέτο βιρτουόζων της ακουστικής κιθάρας με καταγωγή από το Μεξικό.




Πηγή ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

0 σχόλια: