Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2015

The Revenant: Το νέο trailer είναι η επιτομή της αδρεναλίνης στο τέρμα


Είναι από τις ταινίες που τις έχουν επαινέσει παντού. Κι εμείς εδώ την έχουμε ευλογήσει κατά κόρον. Δικαίως ή αδίκως, θα φανεί στο χειροκρότημα.
Από τα trailer που έχουν κυκλοφορήσει πάντως διακρίνονται πράγματα. Αυτό όμως που είναι αναμφισβήτητο είναι ότι η δράση θα είναι διαρκής κι εναλλασσόμενη.
Και για το τελικό αποτέλεσμα δεν πρέπει να ευχαριστήσουμε μόνο τον σκηνοθέτη Αλεχάντρο Ινιάριτου, αλλά και τον διευθυντή φωτογραφίας, τον Εμάνουελ Λουμπέτσκι, ο οποίος πήρε το Όσκαρ πριν από δύο χρόνια στην κατηγορία του, για το αποτέλεσμα που έβγαλε στο Gravity, κάνοντας τους πάντες να νιώσουν ότι έχουν βρεθεί να αιωρούνται στο χάος του διαστήματος.
Το The Revenant είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα. Ο Χιου Γκλας είναι ένας διάσημος κυνηγός που πηγαίνει για κυνήγι αρκούδας στη Βόρεια Αμερική με μια ομάδα ανθρώπων. Όταν βρίσκεται μόνος με την αρκούδα τραυματίζεται σοβαρά. Τότε, ένας από την ομάδα του φροντίζει ώστε να πεθάνει και να τον θάψουν. Όμως ο Γκλας στέκεται τυχερός και δεν πεθαίνει. Βγαίνει από το χώμα που τον είχαν θάψει και ξεκινάει την αναζήτηση του προδότη.
Λεονάρντο Ντι Κάπριο και Τομ Χάρντι θα τεθούν αντιμέτωποι σε μια ιστορία εκδίκησης, με τον Ντι Κάπριο να δείχνει μια πλευρά δράσης περισσότερο, παρά εσωτερικής παθητικότητας ή ενσάρκωσης ενός ρόλου περισσότερο ψυχολογικού παρά «σωματικού».







Πηγή ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

0 σχόλια: