Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2015

Πρωινό ΣουΚου: Η ανακοίνωση του ANT1 για την έναρξη Μπεκατώρου-Μουτσινά




Μετά το περσινό αναγνωριστικό δίμηνο, όπου η Μαρία Μπεκατώρου δεν έδεσε και τόσο καλά με την υπόλοιπη ομάδα, το κανάλι φέτος αποφάσισε να την πλαισιώσει με το δυνατό όνομα του Νίκου Μουτσινά και αναμένονται πλέον μεγάλες τηλεοπτικές κόντρες με Σπυροπούλου, το πρωινό του Mega με τη Τζένη Μπαλατσινού και Καραβάτου-Κατσούλη.

Πριν από λίγο ο ΑΝΤ1 έβγαλε την επίσημη ανακοίνωση για την σύμπραξη των δύο προσώπων καθώς και για την πρεμιέρα τους, που θα έρθει στα τέλη Οκτωβρίου, όταν θα έχουν πάρει και μία γεύση από τα αντίπαλα στρατόπεδα.
Η επίσημη ανακοίνωση του καναλιού:
«Η Μαρία Μπεκατώρου και ο Νίκος Μουτσινάς κάθε Σαββατοκύριακο πρωί στον ΑΝΤ1
Πρεμιέρα το Σάββατο 24 Οκτωβρίου στις 10:00
Και αυτή τη σεζόν, οι αγαπημένες μέρες της εβδομάδας… θέλουν και αγαπημένη παρέα! Και ποιος καλύτερος τρόπος από το να ξεκινάει κάθε ΣΚ με κέφι, γέλιο και μια αυθεντική κι αγαπημένη παρουσία;
Από τις 24 Οκτωβρίου και κάθε σαββατοκύριακο, η Μαρία Μπεκατώρου, θα βρίσκεται και πάλι στον ΑΝΤ1 με «Πρωινό ΣουΚου», παρέα με το Νίκο Μουτσινά! Το νέο, πρωινό δίδυμο που θα μας φτιάχνει τη διάθεση και θα συντροφεύει τις πιο ξεκούραστες και ευχάριστες στιγμές της εβδομάδας μας.
Στην ομάδα της Μαρίας και του Νίκου θα βρίσκονται ο Λάμπρος Κωσταντάρας, αλλά και η Νανά Ηλιοπούλου.
«Πρωινό ΣουΚου» και η Μαρία Μπεκατώρου με το Νίκο Μουτσινά αναλαμβάνουν τα «ΣουΚου» της εβδομάδας μας… από το Σάββατο 24 Οκτωβρίου στον ΑΝΤ1!
Γιατί η καλή εβδομάδα… από το σαββατοκύριακο φαίνεται!»

Πηγή ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

0 σχόλια: