Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2015

Ας μιλήσουμε για τα απλά πράγματα που κάνουν μια γυναίκα να φαίνεται τόσο σέξι στα μάτια σου


Οι γυναίκες δεν το καταλαβαίνουν, τουλάχιστον όχι οι περισσότερες. Είναι απλά πράγματα που τις κάνουν να είναι τόσο σέξι, τόσο hot, τόσο διασκεδαστικές που εκείνες τις στιγμές είσαι με το χαζό χαμόγελο και τη παιδιάστικη φάτσα απλά θαυμάζοντας αυτό που βλέπεις. Προς όλες τις γυναίκες αναγνώστριες του Homeboy (γιατί είναι και πολλές είναι η αλήθεια), όλα τα παρακάτω θέλουμε να τα κάνετε πιο συχνά.

1. Τα αχτένιστα, ατημέλητα μαλλιά
Καλά ακούσατε γυναίκες αναγνώστριες, τέρμα τα κομμωτήρια! Φαίνεται πως μεγάλο ποσοστό του ανδρικού πληθυσμού λατρεύει να σας βλέπει με αχτένιστα και ατημέλητα μαλλιά. Γενικότερα λατρεύουμε και τα πρωινά, όταν τα κυλά μέικ απ έχουν εξαφανιστεί και είστε ακριβώς έτσι όπως πρέπει πάντα να είστε.
tumblr_najctk5upx1qfa0zmo1_500
2. Ο ιδρώτας στο σώμα της
Ενώ οι γυναίκες πιστεύουν πως όταν είναι ιδρωμένες είναι οι πιο αντι-σεξουαλικοί άνθρωποι στον πλανήτη, εμείς όχι απλά τις θεωρούμε θεές, μας έρχεται και στύση. Ειδικά όταν ο ιδρώτας προέρχεται από σεξ που κάνατε προηγουμένως.


3. Όταν φοράει τα ρούχα σου
Παραδέξου το, λατρεύεις να την βλέπεις να φοράει τις φόρμες και τα φαρδιά σου t-shirts. Δεν ξέρεις γιατί, απλά το γουστάρεις. Αν μη τι άλλο όμως, όταν φοράει το πουκάμισο σου και από κάτω μόνο το εσώρουχο, σε στέλνει αδιάβαστο.
vogkdrpai6gwhaznlovc
4. Λατρεύεις τις ατέλειες της
Ενώ αυτή εξοργίζεται ακόμα και με την πιο μικρή ατέλεια, εσύ τρελαίνεσαι γι “αυτήν. Ίσως επειδή σου αρέσει να την βλέπεις να νευριάζει με κάτι που αρέσει σε εσένα, ίσως επειδή βρήκες και μια ατέλεια, ποιος ξέρει.. Το σίγουρο είναι πως οι περισσότεροι άνδρες ελκύονται με τις ελιές στο πρόσωπο (δεν μιλάμε για εκατοντάδες, μιλάμε για 1-2 οι οποίες θεωρούνται – για εμάς – σημάδια ομορφιάς).


5. Όταν φοράει καπέλο
Ή της πηγαίνει πάρα πολύ ή σου έρχονται στο μυαλό όλες αυτές οι εικόνες με σέξι κοπέλες που φοράνε στολές και καπέλα του τζόκεϊ/football. Όποιο απ΄τα δύο κι αν είναι, σημασία έχει ότι την κοιτάς και θέλεις να την ρίξεις στο κρεβάτι.



SHARE THIS

0 σχόλια: