Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Πέμπτη 30 Ιουλίου 2015

ΠΑΟΚ- Spartak Trnava 1-0



Στο πρώτο παιχνίδι του 3ου προκριματικού γύρου, ο Δικέφαλος κέρδισε στην Τούμπα την Σπάρτακ Τρνάβα από την Σλοβακία με 1-0 παίζοντας με 10 παίκτες από το 2ο λεπτό! Το πολύτιμο γκολ ο Λούκας στο 82'...


Μπροστά σε 16.000 και πλέον φίλους του ο Δικέφαλος υποδέχτηκε στην Τούμπα την Σπάρτακ Τρνάβα σε παιχνίδι του 3ου προκριματικού γύρου του Europa League...



O Ιγκόρ Τούντορ παρέταξε στο αρχικό σχήμα τους: Όλσεν κάτω από τα δοκάρια, Τζαβέλλα, Κόστα, Βίτορ στην άμυνα, Κάτσε, Τζιόλη, Κίτσιου, Μακ, Πέλκα στη μεσαία γραμμή και Λούκα, Κουλούρη επιθετικό δίδυμο, σε ένα 3-5-2.


Στο 2ο μόλις λεπτό ο ρέφερι έδειξε κόκκινη στον Βίτορ που έκανε αρχικά το λάθος και στη συνέχεια σαν τελευταίος παίκτης κράτησε αντίπαλο. Παιδική η ενέργεια του Πορτογάλου που άλλαξε τις ισορροπίες στο ματς με το καλημέρα... Στο παιχνίδι πέρασε στη θέση του Κουλούρη ο Σκόνδρας για να καλύψει το κενό στην άμυνα.

Στο 7ο λεπτό πεντακάθαρο πέναλτι σε χέρι αμυντικού της Σπάρτακ δεν δίνεται... Ο Λούκας έκανε τη σέντρα, η μπάλα βρίσκει στο χέρι του Γκρέσα αλλά ο Νορβηγοπακιστανός ρέφερι δεν έδωσε το πέναλτι υπέρ του ΠΑΟΚ!

Στο 23' και στο 27' ο βοηθός σταμάτησε με ανύπαρκτα οφ σάιτ τους Μακ και Λούκας που έφευγαν μόνοι τους!!! Τραγικές αποφάσεις σε ολοκάθαρες φάσεις...

Ο ΠΑΟΚ παρά το αριθμητικό μεινέκτημα ήταν η ομάδα που προσπαθούσε να παίξει ποδόσφαιρο παίζοντας κυρίως από τον άξονα και με μπαλιές στην πλάτη της άμυνας των Σλοβάκων που έδειχνε βραδυκίνητη.

Η εκπνοή του ημιχρόνου έκρυβε συγκινήσεις, καθώς στο 44ο λεπτό, είχαμε μεγάλη ευκαιρία με τον Μίκινιτς που από καλή θέση σούταρε άουτ και αυτή ήταν η καλύτερη στιγμή των Σλοβάκων στο ματς.

Στο 45ο λεπτό, ο Λούκας έφυγε στην πλάτη της άμυνας αλλά το σουτ κόντραρε στον τερματοφύλακα και πέρασε κόρνερ... Συμπερασματικά μετά την αποβολή του Βίτορ ο ΠΑΟΚ έπαιξε πειθαρχημένα και αν δεν έπεφτε πάνω στον τραγικό βοηθό θα μπορούσε να είχε σκοράρει τουλάχιστον μία φορά!

Στην επανάληψη ο Δικέφαλος πρόσεξε πολύ τα νώτα του, ουσιαστικά δεν απειλήθηκε από τους αργούς Σλοβάκους και στο 63ο λεπτό μετά από εξαιρετική ανάπτυξη, ο Κίτσιου γύρισε την μπάλα στον Κάτσε που έχασε το άχαστο!!!

Ο Τούντορ πέρασε στο ματς τον Σαββίδη στη θέση του Τζιόλη και τον Μυστακίδη στη θέση του Μακ. Οι δύο νεαροί Κατερινιώτες συνεργάστηκαν στη φάση του 82', με τον Μυστακίδη να βγάζει την κάθετη και ο Λούκας να εκτελεί τον Κάμεναρ σημειώνοντας το γκολ που έμελλε να δώσει τη νίκη στον Δικέφαλο και να πάει με προβάδισμα στη ρεβάνς.

Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να διατηρήσει ανέπαφη την εστία του και στα ευρωπαϊκά ματς αυτό είναι πολύ σημαντικό. Θα πάει στη Σλοβακία για να παλέψει την πρόκριση. Όσο για τον Νορβηγοπακιστανό ρέφερι ότι και να πεις είναι λίγο. 

Αυτός και ο ένας βοηθός αποδείχτηκαν παντελώς ακατάλληλοι για τέτοιο παιχνίδι καθώς αλλοίωσαν το αποτέλεσμα, ειδικά ο βοηθός με τις λανθασμένες υποδείξεις του!

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΠΑΟΚ: Όλσεν, Τζαβέλλας, Κόστα, Βίτορ, Κάτσε, Τζιόλης (73' Σαββίδης), Κίτσιου, Μακ (78' Μυστακίδης), Πέλκας, Λούκας, Κουλούρης (5' Σκόνδρας).

Σπάρτακ Τρνάβα: Κάμεναρ, Γιάνετσκα, Τοθ, Γκρέσακ, Μίλκοβιτς (22' Στάινχουμπελ), Κασάδο, Νίκολιτς, Σάμπο, Χαλίλοβιτς (87' Μπαές), Βόιτους (74' Βόιτους), Μίκινιτς.



ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

0 σχόλια: