Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Πέμπτη 30 Ιουλίου 2015

ΑΙΚ Στοκχόλμης - Ατρόμητος 1-3



Ο Ατρόμητος επιβεβαίωσε μέχρι… κεραίας το όνομά του στην Στοκχόλμη και βρίσκεται αγκαλιά με την πρόκριση στα πλέι οφ του Europa League.


Oι παίκτες του Γρηγορίου… έτρωγαν σίδερα στον πρώτο αγώνα τους με την ΑΙΚ, για τον τρίτο προκριματικό γύρο, και επικρατώντας με 3-1 σκορ των Σουηδών, είναι μία ανάσα από την κατάκτηση του εισιτηρίου.

Ιδανικό ξεκίνημα στο ματς για τους Περιστεριώτες, που άνοιξαν το σκορ μόλις στο 3ο λεπτό με τον Ναπολεόνι, ενώ ο Μαρσελίνιο από δημιουργός -του πρώτου γκολ- έγινε εκτελεστής στο 15ο λεπτό, διπλασιάζοντας τα γκολ του «αστεριού».

Στο 48ο λεπτό ο διαιτητής εφευρίσκει πέναλτι υπέρ των γηπεδούχων, ωστόσο ο Γκορμπούνοφ αποκρούει την εκτέλεση του Πάβεϊ, κρατώντας έτσι ανέπαφη την εστία του. Πάντως ο πορτιέρε της ελληνικής ομάδας νικήθηκε από την άσπρη βούλα, στο νέο πέναλτι που δόθηκε στην ΑΙΚ και μετέτρεψε σε γκολ ο Γκοϊτόμ στο 70'.

Mε το ίδιο νόμισμα πληρώνει πάντως τους Σουηδούς η ομάδα του Γρηγορίου, η οποία έκανε το 3-1 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ούμπιντες.


Γκολ: 3' Ναπολεόνι (Ατρόμητος), 15' Mαρσελίνιο (Ατρόμητος), 70' πεν. Γκοϊτόμ (ΑΙΚ), 80' πεν. Ούμπιντες (Ατρόμητος)

Κίτρινες: Γοδόι (Ατρόμητος), Φυτανίδης (Ατρόμητος), Οφόρι (ΑΙΚ)

Κόκκινες: 79' Σούντμπεργκ (ΑΙΚ)

Δοκάρια:

AIK: Άλεξ, Σάντμπεργκ, Γιόχανσον, Πάβεϊ, Μπλόμπεργκ (57' Γκοϊτόμ), Ετούχου, Οφόρι, Ισιζάκι, Μπανγκουρά, Μπρούσταντ (57' Ελίασον).

Ατρόμητος: Γκορμπούνοφ, Μπίτολο, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Κιβρακίδης, Πίτου Γκαρσία (75' Εμπόου), Γοδόι, Ουσέρο, Μαρσελίνιο, Ούμπιντες, Ναπολεόνι.






ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

0 σχόλια: