Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τετάρτη 17 Ιουνίου 2015

Τα πιο απίστευτα πράγματα που κάνουν οι εργαζόμενοι για να λουφάρουν στις δουλειές τους



Πολλοί έχει τύχει να κάνουν κλικ σε κάποιο αστείο βίντεο με γάτες στο youtube, την ώρα της εργασίας τους, προσποιούμενοι πως δουλεύουν, όμως έρευνα του CareerBuilder σε 2.175 εργαζόμενους και μάνατζερ έφερε στην επιφάνεια κάποια άκρως... ενδιαφέροντα ευρήματα.


Τα πιο αστεία περιστατικά είναι:

- Εργαζόμενος που έκανε μπάνιο στον νεροχύτη
- Εργαζόμενος που προσπαθούσε να υπνωτίσει τους συναδέλφους του για να κόψουν το τσιγάρο
- Εργαζόμενος έψαχνε για νύφη σε σάιτ γνωριμιών
- Εργαζόμενος κοιμόταν στον καναπέ του διευθυντή του ενώ άλλος πέταγε drone έξω από το γραφείο.

Την ίδια ώρα, η πλέον κοινή ασχολία των εργαζομένων για να λουφάρουν είναι να μιλούν στο κινητό τους ή να στέλνουν μηνύματα (κατά 52%), να σερφάρουν στο ίντερνετ (κατά 44%), να κουτσομπολεύουν (κατά 37%) και να χρησιμοποιούν τα social media (κατά 36%).

Σχεδόν οι μισοί εργοδότες, υποστηρίζουν, βάσει της έρευνας ότι εξαιτίας των παραπάνω, οι υπάλληλοί τους προσφέρουν χαμηλότερης ποιότητας εργασίας, ενώ το 1/3 πιστεύει ότι πέφτει η απόδοση γιατί άλλοι εργαζόμενοι καλούνται να καλύψουν το κενό.

Έτσι, τι κάνουν οι εταιρείας για να αυξήσουν την παραγωγικότητα; Ένας στους 5 εργοδότες προγραμματίζει τα διαλείμματα των υπαλλήλων του, ώστε να κάνουν στο διάστημα αυτό πράγματα που να τους χαλαρώνουν και την υπόλοιπη ώρα να εργάζονται κανονικά.







ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

0 σχόλια: