Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Κυριακή 26 Απριλίου 2015

Νέο προφυλακτικό κάνει τον οργασμό παιχνιδάκι



Νέο γυναικείο προφυλακτικό κάνει τον οργασμό παιχνιδάκι για κάθε γυναίκα και θα προσφέρει την αίσθηση του ελέυθερου σεξ - χωρίς προφύλαξη, όπως υποστηρίζουν οι δημιουργοί του.


Έρχεται μάλιστα σε δύο σχήματα - καρδιά κι αστεράκι - και μέσα υπάρχει μηχανισμός δόνησης για να προκαλεί ερεθισμό των έξω ερωτικών οργάνων κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης ενώ υπάρχει πρόβλεψη κατά το σχεδιασμό για να μη φέυγει από τη θέση του. Μπορεί να φορεθεί 8 ώρες πριν το σεξ και προσφέρει προστασία τόσο από πλευράς αντισύλληψης, όσο και από τα ΣΜΝ (σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα).

Σε σχετική έρευνα που διεξήχθη σε 50 ζευγάρια για τη δοκιμή των νέων προφυλακτικών, το 70% των γυναικών είχε οργασμό από την πρώτη φορά δοκιμής. Στη δεύτερη δοκιμή το ποσοστό μεγαλώνει με το 84% των γυναικών να βιώνουν έντονα την ερωτική πράξη, ενώ στην τέταρτη χρήση όλες τους έφτασαν σε κορύφωση.

Η εταιρεία τώρα ψάχνει τον κατασκευαστεί που θα βγάλει στην παγκόσμια αγορά το προϊόν ενώ έχει ήδη παντενταριστεί για πέντε διαφορετικές καινοτομίες του.

Ποιά η καινοτομία του, πότε αναμένεται στην ευρωπαϊκή αγορά και πώς εφαρμόζεται;

Η εταιρεία θέλει να δημιουργήσει τα πιο high tech προφυλακτικά, εισάγωντας τεχνολογίες όπως για παραδειγμα ο τηλεχειρισμός μέσω smartphone ή η εκτέλεση διαφορετικών λειτουργιών ανάλογα με τη θερμοκρασία του σώματος, τους ήχους ή τους παλμούς.


Μάλιστα, σύμφωνα με έρευνες, οι άνδρες φαίνεται να προτιμούν τα γυναικεία από τα αντρικά προφυλακτικά, κάτι που δε συμμερίζονται ιδιαίτερα οι γυναίκες, προφανώς εξαιτίας της δυσκολίας στην τοποθέτησή του. Ωστόσο, το νέο προφυλακτικό είναι ευκολοφόρετο και ευνοεί τον γυναικείο οργασμό, δίνοντας ελπίδες στον ανδρικό πληθυσμό.

Επί του παρόντος, βέβαια, το VA w.o.w. είναι σε αναμονή για έγκριση από την Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ κι αναμένεται να βγει στην ευρωπαϊκή αγορά μέσα στους επόμενους 12-18 μήνες.





ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

0 σχόλια: