Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Κυριακή 26 Απριλίου 2015

Αστέρας Τρίπολης - Πανθρακικός 2-1



Την 4η θέση και την είσοδό του στα πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας «κλείδωσε» ουσιαστικά ο Αστέρας Τρίπολης, μετά τη σημερινή του νίκη με 2-1 επί του Πανθρακικού, στο πλαίσιο της 32ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ.
Ο Μπαράλες στο 68΄ και ο Ρόλε στο 73΄ ήταν οι σκόρερ των γηπεδούχων, ενώ για τους φιλοξενούμενους μείωσε ο Τζάνης στο 83΄.


Την ώρα που η μάχη που δίνει η ομάδα της Κομοτηνής για την παραμονή της στην κατηγορία θα συνεχιστεί μέχρι το τέλος, οι Αρκάδες απέδειξαν ότι η «βαριά» ήττα στη Βέροια (0-4) ήταν μία κακή παρένθεση. Δίκαιη πέρα για πέρα η επικράτηση του Αστέρα, που «καθάρισε» το παιχνίδι μέσα σε πέντε λεπτά στο δεύτερο μέρος.

Στο 6΄ ο Πανθρακικός «άγγιξε» το γκολ με το σουτ του Ίγκορ να διώχνει λίγο πριν τη γραμμή ο Σανκαρέ. Από κει και πέρα οι γηπεδούχοι ανέβασαν το ρυθμό τους, είχαν δύο-τρεις καλές στιγμές με τους Μπαντιμπανγκά, Κουρμπέλη και Μπαράλες, πίεσαν περισσότερο στο τελευταίο 15λεπτο, αλλά δεν ήταν ουσιαστικοί στην τελική προσπάθεια και το ημίχρονο έκλεισε χωρίς τέρματα.

Δυνατά μπήκαν στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι με σκοπό να ανοίξουν γρήγορα το σκορ, αλλά η άμυνα του Πανθρακικού ήταν καλά στημένη από τον Ρόκα και όσες φορές χρειάστηκε οι παίκτες του Πανθρακικού βρέθηκαν στη σωστή θέση. Όπως ο Μελίσσης στο 58΄ που έδιωξε πάνω στη γραμμή την κεφαλιά του Μπαντιμπανγκά, στη μεγαλύτερη ευκαιρία των γηπεδούχων στο παιχνίδι.

Η ανωτερότητα των γηπεδούχων στο ματς καρποφόρησε στο 67΄ με το γκολ του πρώτου σκόρερ του πρωταθλήματος, Χερόνιμο Μπαράλες. Ο Αργεντινός στράικερ με εξαιρετική κεφαλιά μετά από σέντρα του Φερνάντες δεν άφησε περιθώριο αντίδρασης στον Αθανασιάδη (17ο γκολ στο πρωτάθλημα)και στο 68΄ έγινε το 1-0.

Το ματς ουσιαστικά τελείωσε στο 73΄, όταν ο Ρόλε με αριστερό σουτ μέσα από την περιοχή πέτυχε το 2-0. Παρ' όλα αυτά οι παίκτες του Ρόκα δεν το έβαλαν κάτω και στο 82΄ με το Τζάνη μείωσαν σε 1-2 κι έδωσαν νέο ενδιαφέρον στο παιχνίδι. Δεν κατάφεραν, πάντως, να φτάσουν στην ισοφάριση και οι Αρκάδες πήραν τη νίκη.

Διαιτητής: Δ.Στυλιαράς (Αιτωλοακαρνανίας)

Κίτρινες: Σανκαρέ, Τσοκάνης, Παντελιάδης, Κοσίτσκι, Μπαντιμπανγκά - Ποτουρίδης, Ρομέου, Ντιγκινί

Κόκκινες: 90΄+2 Ποτουρίδης (δεύτερη κίτρινη)

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Στ.Βεργέτης): Κοσίσκι, Λούι, Τσοκάνης, Ζησόπουλος, Σανκαρές, Κουρμπέλης (57΄ Φερνάντες), Ιγκλέσιας, Μάσα (77΄ Παντελιάδης), Μπαράλες, Ρόλε (86΄ Αλόκο), Μπαντιμπανγκά.

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Μ.Ρόκα): Αθανασιάδης, Παπαγεωργίου (70΄ Κάσες), Ποτουρίδης, Μελίσσης, Ηλιάδης, Ντιγκινί (67΄ Σερφά), Μπαϊκαρά, Ρομέου, Ίγκορ, Χρήστου, Χασομέρης (63΄ Τζάνης)





ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

0 σχόλια: