Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου 2014

Ευαγγελία Αραβανή: Τι έφερε το τέλος στη σχέση της με τον Βρεττό...


Πριν από περίπου έναν μήνα οι φωτογραφίες τους έδειχναν αγκαλιά και χαμογελαστούς στα εγκαίνια του νέου καταστήματος οπτικών του Ηλία Βρεττού στο Κολωνάκι.


Και κανείς δεν φανταζόταν ότι το τέλος στη σχέση της Ευαγγελίας Αραβανή με τον δημοφιλή τραγουδιστή θα ερχόταν τόσο σύντομα, ειδικά από τη στιγμή που όλοι είχαν δει το μονόπετρο στο χέρι του διάσημου μοντέλου και τα σενάρια τους ήθελαν αρραβωνιασμένους να προγραμματίζουν ήδη το επόμενο μεγάλο βήμα στη ζωή τους.

Τα ίδια σενάρια πλέον λένε, ότι της οριστικής ρήξης που έκανε τον Βρεττό να δηλώσει χωρίς περιστροφές ότι «με την Ευαγγελία τελειώσαμε», είχε προηγηθεί ένας μεγάλος καβγάς, ακριβώς πριν τα Χριστούγεννα που έκανε το ζευγάρι να βάλει τελεία και να πάψει να μένει μαζί.

Όπως λένε, πηγές κοντά στο ζευγάρι, το μονόπετρο δεν βρίσκεται πια στο χέρι της Ευαγγελίας και η ίδια εδώ και μέρες έχει επιστρέψει στο πατρικό της, στη Λευκάδα.

Σε αντίθεση με τον πρώην σύντροφο της, η Αραβανή δεν έχει κάνει καμία δήλωση, δεν έχει μιλήσει σε κανέναν, ενώ ακόμη και στην πρώτη φωτογραφία που «ανέβασε» στο Instagram λίγες μέρες μετά το τέλος στη σχέση τους, δεν άφηνε κανένα υπονοούμενο για την τεράστια αλλαγή στη ζωή της.

Με φόντο, το χειμερινό τοπίο και με λεζάντα μια ευχή, το μοντέλο και παρουσιάστρια έδωσε το στίγμα της, αλλά τίποτα περισσότερο.

«Χριστούγεννα στο χωριό!!! Να περνάτε όμορφα όπου κι αν είστε! Χρόνια πολλά!!!», έγραψε η Αραβανή.





ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

0 σχόλια: