Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου 2014

Blake Lively: Το μυστικό ομορφιάς της είναι τόσο εύκολο!



Το Gossip Girl έχει τη βοήθεια δεκάδων ειδικών για να δείχνει τόσο λαμπερό, in fashion και σέξι στην μικρή μας οθόνη αλλά… έχει και δικά του μυστικά ομορφιάς που τώρα θέλει να μοιραστεί με όλους.


«Θέλω τα μαλλιά μου να δείχνουν και να είναι ζωντανά. Να έχουν δική τους ζωή και προσωπικότητα», λέει η Blake Lively σε διάσημη γυναικεία ιστοσελίδα και αποκαλύπτει ότι το μόνο που φροντίζει είναι να περιποιείται τα μαλλιά της με επώνυμα σαμπουάν και conditioner. Δεν τα ταλαιπωρεί με βαριά προϊόντα styling και πολλές φορές δεν τα χτενίζει καν!

Η 26χρονη πρωταγωνίστρια παραδέχεται ότι έχει τρέσες στα μαλλιά της και ότι τα αφήνει να πέφτουν ανάλαφρα στους ώμους της για να δείχνουν… ρομαντικά σέξι. Η Blake, η οποία είναι το πρόσωπο της Gucci στο λανσάρισμα του νέου αρώματος του Οίκου μας λέει κι ένα μυστικό: «Λούζω τα μαλλιά μου και τα στεγνώνω απαλά με μια πετσέτα μέχρι να φύγουν τα πολλά νερά. Μετά τα πιάνω με ένα λαστιχάκι σε όλα πάνω ψηλά μέχρι να στεγνώσουν τελείως. Έτσι θα αποκτήσουν όγκο και φυσικές μπούκλες»!




ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

0 σχόλια: