Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2014

Φθινόπωρο-Χειμώνας 2014-2015: Αυτές είναι οι 10 πιο καυτές τάσεις της μόδας!


Η σεζόν που έχει ήδη μπει φέρνει μαζί της πολλές και ποικίλες επιρροές, απο τα 60's και τα mod's έως τα παραμύθια, το Street style και το androgynous- όλα με στόχο την γυναικεία κομψότητα και σιλουέτα.
Δείτε τις 10 πιο δυνατές τάσεις που είδαμε στα catwalks για το Φθινόπωρο-Χειμώνα 2015, κρατήστε εκείνες που σας ταιριάζουν και αναδείξτε τις με την δική σας προσωπικότητα και στύλ!


1. The Mod's / 60's



Με έμπνευση την Twiggy και την Jane Birkin η δεκαετία των Mod's επανέρχεται πιο μοντέρνα με κοντές φούστες, φορέματα σε γραμμή Α, μεταλλικά στοιχεία, prints, και μπότες μέχρι το γόνατο. Let's swing babe!



2. Κάπες



Βγαλμένες απο τον κόσμο των παραμυθιών, στολισμένες με κεντήματα, περίτεχνα σχέδια ή εντελώς minimal, είναι η απόλυτη επιλογή του φετινού χειμώνα.



3. Γούνες



Την φετινή σεζόν είναι πολύχρωμες, εκκεντρικές και oversized. Φοριούνται απο το πρωϊ έως το βράδυ.



4. Poncho



Το νέο έθνικ είναι εμπνευσμένο απο τους νομάδες της Νότιας Αμερικής και έχει ήδη γίνει το must have της σεζόν, είτε στην φολκλόρ εκδοχή του οίκου Burberry είτε στην πιο σοφιστικέ του Roberto Cavalli.



5. Πλεκτά



Φέτος τα πλεκτά που παρέλασαν στις χειμερινές πασαρέλες ξεχωρίζουν για το total look τους, τις monochrome αποχρώσεις και το layering με μακριά πουλόβερ, πλεκτά φορέματα ή ριπ κολάν.



6. Animal Print



Δυναική επιστροφή κάνει ένα από τα πιο διάσημα trends στην ιστορία της μόδας και συνδυάζεται με αέρινα φορέματα ή φούστα με Jacket.



7. Sporty Luxe



Υλικά όπως το fleece, το PVC και οι πούλιες, ευρύχωρα πανωφόρια και baggy παντελόνια ενσωματώθηκαν στο Street style, όπως τα έδειξαν οι Miu Miu, Chanel και Tom Ford.



8. Μακρύ παλτό



Το βασικό κομμάτι του χειμώνα αλλάζει σχήμα και απο boxy γίνεται μακρύ και κομψό. Φοριέται και με φαρδυά ζώνη.



9. Gold



Λαμπερά υφάσματα, πούλιες και χάντρες βάζουν την απαραίτητη δόση glam στις εμφανίσεις του χειμώνα, με έναν αέρα Disco. Πρωταγωνίστησαν στις κολεξιόν των Chloe, Saint Laurent, Dolce & Gabbana.



10.Tailoring



Η επιρροή του Yves Saint Laurent έχει μείνει ανεξίτηλη και έτσι βλέπουμε το αγαπημένο κοστούμι και την androgynous τάση να επανέρχονται στο προσκήνιο. Τα oversized κοστούμια, τα φαρδιά παντελόνια και τα κομψά μεσάτα σακάκια αποτελούν σημείο αναφοράς στη φετινή μόδα και must για την γκαρνταρόμπα μας χωρίς αμφιβολία.


Πηγή ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ

SHARE THIS

0 σχόλια: