Στις 16 Οκτωβρίου αναμένεται να παρουσιάσει η Apple την επόμενη γενιά των iPad, νέους υπολογιστές iMac με οθόνες υπερυψηλής ανάλυσης, το λειτουργικό σύστημα OS X Yosemite και το σύστημα ηλεκτρονικών πληρωμών Apple Pay, σύμφωνα με πηγές της Wall Street Journal.
Την πληροφορία μετέδωσε και το τεχνολογικό σάιτ Re/code επικαλούμενο ανώνυμες πηγές. Εάν η ημερομηνία αποδειχθεί ακριβής, η Apple προγραμματίζει το γεγονός λιγότερο από μία εβδομάδα πριν από την επίσημη ανακοίνωση των οικονομικών αποτελεσμάτων τριμήνου.
Σε ό,τι αφορά τα νέα προϊόντα, οι φήμες μιλούν για νέα iMac 27 ιντσών με ανάλυση οθόνης διπλάσια της υπάρχουσας, στα 5,120 x 2,880 pixels, ενώ τα νέα iPad αναμένεται ευρέως να αποκτήσουν τον αισθητήρα αναγνώρισης δακτυλικού αποτυπώματος Touch ID, καθώς και τον επεξεργαστή Α8 που βρίσκεται στα καινούργια iPhone.
0 σχόλια: