Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Σάββατο 30 Αυγούστου 2014

Πανθρακικός - ΠΑΣ Γιάννινα 1-1



Ισόπαλοι 1-1 ήρθαν Πανθρακικός και ΠΑΣ Γιάννινα στο γήπεδο της Κομοτηνής, με τις δύο ομάδες να «παλεύουν» μέχρι τέλους για την κατάκτηση των τριών βαθμών.


Οι δύο ομάδες δημιούργησαν πάνω από 20 τελικές ευκαιρίες (είχαν και από ένα δοκάρι), ο αγώνας είχε ξέφρενο ρυθμό σε αρκετά σημεία και η ποδοσφαιρική δικαιοσύνη τους μοίρασε τους βαθμούς.

Ο Ακόστα ήταν αυτός που έδωσε το προβάδισμα στους Γιαννιώτες, ωστόσο η «χρυσή» αλλαγή του Άκη Μάντζιου, Χρήστος Τζάνης, έφερε το ματς στα ίσα.

Το ματς:

Με μία τεράστια ευκαιρία για τον ΠΑΣ Γιάννινα άρχισε το ματς στην Κομοτηνή, καθώς το σουτ του Τσουκαλά από πλεονεκτική θέση τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Φερνάντες. Αυτό το καλό ξεκίνημα των φιλοξενούμενων ο Πανθρακικός φρόντισε να το σταματήσει και τα κατάφερε πριν το 10λεπτο και αφού στο 8' ο Πέρεζ είχε απείλησει με μια σέντρα-σουτ, η οποία κατέληξε κι αυτή στο οριζόντιο δοκάρι. Και ενώ οι δύο ομάδες ουσιαστικά ισορροπούσαν στον αγωνιστικό χώρο, οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που προσπαθούσαν να κάνουν την παρουσία τους αισθητή. Παρόλα αυτά οι κεφαλιές των Ίγκορ και Εμπόου δεν κατάφεραν να βρουν δίχτυα.

Ο ρυθμός του αγώνα μέχρι και τα μισά του ημιχρόνου ήταν κακός, αλλά ο Ίλιτς με τον Ακόστα έδωσαν ενδιαφέρον στο ματς. Ο πρώτος βγήκε από τα δεξιά (πλευρά από την οποία έπαιζε ο ΠΑΣ), «πάτησε» περιοχή, έβγαλε την συρτή μπαλιά και ο Ακόστα από κοντά σημείωσε το 1-0. Η ομάδα του Μάντζιου ήταν αυτή που κατά κύριο λόγο έκανε παιχνίδι από εκεί και στο εξής και στο 38' έφτασε πολύ κοντά στην ισοφάριση. Ο Σερφά έπιασε την κεφαλιά έπειτα από κόρνερ, όμως ο Βελλίδης έδιωξε εντυπωσιακά. Δεύτερη φορά που ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων έσωσε τον ΠΑΣ. Το ημίχρονο τελείωσε χωρίς άλλη σημαντική ευκαιρία, με τους φιλοξενούμενους να προηγούνται.

Άκρως δυνατό ήταν το ξεκίνημα του Πανθρακικού στο δεύτερο ημίχρονο. Οι γηπεδούχοι για 15 λεπτά «πολιορκούσαν» τον ΠΑΣ, ο οποίος βρισκόταν όλος πίσω από την σέντρα. Κι αν ο Ίγκορ δεν μπόρεσε να βρει στόχο από καλή θέση στο 54', τέσσερα λεπτά αργότερα (58') ο Τζάνης (ο οποίος είχε περάσει στο 46' στην θέση του Χρήστου) με ωραία απευθείας εκτέλεση φάουλ, έφερε το ματς στο ίσα (1-1) και δικαίωσε τον Μάντζιο.

Η ισοφάριση σήμανε και την ισορροπία των δύο ομάδων στο γήπεδο. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να βγουν και να διεκδικήσουν την νίκη αλλά όχι με αξιώσεις. Οι σπασμωδικές κινήσεις των 22 παικτών έδωσαν ξέφρενο ρυθμό στο ματς αλλά όχι αποτελεσματικότητα. Ο Πανθρακικός έκανε την ύστατη προσπάθεια για να πάρει το «τρίποντο» στο τελευταίο δεκάλεπτο κυρίως με τις προσπάθειες του Ίγκορ, αλλά αυτές δεν έβρισκαν στόχο. Τελικό σκορ στην Κομοτηνή 1-1, αποτέλεσμα απόλυτα φυσιολογικό βάση της εμφάνισης των δύο ομάδων.

Που κρίθηκε: Στην αλλαγή του Άκη Μάντζιου, ο οποίος πέρασε στον αγώνα τον Χρήστο Τζάνη στην θέση του Γιάννη Χρήστου. Ο Τζάνης έδωσε πνοή στην ομάδα του και φυσικά πέτυχε το γκολ με το οποίο ο Πανθρακικός ισοφάρισε.

MVP του coppa: Ο Χρήστος Τζάνης φυσικά. Μπήκε στο 46' και στο 58' πέτυχε την ισοφάριση για τον Πανθρακικό.

Οι συνθέσεις:

Πανθρακικός: Φερνάντες, Παπαγεωργίου, Πέρεζ, Μεχία, Ντιγκινί (73' Kάσες), Σερφά, Εμπό, Μπαϊκαρα, Χρήστου (46' Τζάνης), Ποτουρίδης, Ιγκόρ.

ΠΑΣ Γιάννινα: Βελλίδης, Ντάσιος, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Στρούνα, Λίλα, Τσουκαλάς, Γιάκος, Ακόστα, Κοροβέσης, Ίλιτς.


Θανάσης Στάικος




ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: