Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2023

Μήπως είσαι η τελευταία σου προτεραιότητα;



Από τις καθημερινές δουλειές του σπιτιού μέχρι τα κυριακάτικα BBQ με φίλους, εσύ είσαι αυτή που φροντίζει για τα πάντα. Οι φίλες σου ξέρουν ότι έχουν πάντα έναν καλό ‘ακροατή’, ο καλός σου ότι θα βρει σιδερωμένα τα πουκάμισά του για τη δουλειά και ο συνάδελφος στο γραφείο ότι μπορεί να σε φορτώσει με λίγη δουλίτσα παραπάνω για να προλάβει το μπαλέτο της κόρης σου. Πόσο χρόνο όμως, αφιερώνεις στον εαυτό σου; Αν νιώθεις ότι είσαι η τελευταία σου προτεραιότητα, σου δίνουμε τέσσερις καλούς λόγους για να αρχίσεις να προσέχεις περισσότερο τον εαυτό σου.


Θέτεις σε κίνδυνο την υγεία σου: Αν στην προσπάθειά σου να περιποιηθείς τους άλλους καταλήγεις να κουράζεσαι υπερβολικά και να μην τρέφεσαι σωστά, αυτή η συνήθεια μπορεί να οδηγήσει σε πολλά προβλήματα υγείας. Δεν υπάρχει δικαιολογία για να αμελείς τις βασικές ανάγκες του οργανισμού σου. Προσπάθησε να κοιμάσαι αρκετά και να τρως σωστά, εμπλουτίζοντας τη διατροφή σου με λαχανικά και φρούτα , και μειώνοντας παράλληλα τα τηγανιτά και τα πρόχειρα φαγητά.

Γεμίζεις με ενέργεια και ζωντάνια: Αφιερώνοντας λίγο χρόνο στην προσωπική σου φροντίδα, θα τονώσεις την αυτοπεποίθηση και την καλή σου διάθεση. Ακόμη κι αν πρόκειται για μια μάσκα ομορφιάς ή ένα πεντικιούρ, το σίγουρο είναι πως μια τέτοια μικρή κίνηση θα επιφέρει τεράστια αλλαγή στην διάθεσή σου.

Βελτιώνει την σχέση με τον σύντροφό σου: Όταν φροντίζεις την εμφάνισή σου καταφέρνεις να κρατήσεις αμείωτο και το ενδιαφέρον του συντρόφου σου. Αν αμελείς συστηματικά τον εαυτό σου, είναι πολύ πιθανό να μην νιώθεις άνετα με την εξωτερική σου εμφάνιση, κάτι που μπορεί να έχει αρνητικό αντίκτυπο στην ερωτική σου ζωή. Αντίθετα, αν προσέχεις και περιποιέσαι λίγο παραπάνω τον εαυτό σου, θα νιώθεις περισσότερο ελκυστική και γεμάτη αυτοπεποίθηση, κάτι που δεν θα περάσει απαρατήρητο από τον σύντροφό σου.

Σε βοηθάει να χτίσεις τη σχέση με τον εαυτό σου: Προσφέροντας προσοχή και φροντίδα στον εαυτό σου, χτίζεις μεταξύ σας μια τρυφερή σχέση καλοσύνης και αγάπης. Έτσι, θα καταφέρεις να ξεπεράσεις παλιά τραύματα και να κοιτάξεις μπροστά με αισιοδοξία.







 
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ



SHARE THIS

0 σχόλια: