Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Δευτέρα 2 Ιουνίου 2014

Η Jennifer Lopez με κολλητό άσπρο κορμάκι!



Μπορεί η Τζένιφερ Λόπεζ τα τελευταία δυόμισι χρόνια να διατηρεί δεσμό με τον 26χρονο χορευτή της Κάσπερ Σμαρτ, αλλά και ο Ντέιβιντ Γκάντι δεν τη «χαλάει» καθόλου!


Ποιος είναι ο Γκάντι; Καλλονός, μοντέλο του οίκου «Dolce&Gabbana», και πρωταγωνιστής στο ΝΕΟ της video clip με τίτλο «First Love».

Όπως θα δείτε τόσο στο video όσο και στις φωτογραφίες, η 44χρονη Λατίνα σταρ έχει μπει για τα καλά στο πετσί του ρόλου, μιας και τα τρυφερά ενσταντανέ ανάμεσα στο «ζευγάρι» δίνουν και παίρνουν.

Φρόντισε άλλωστε για τις hot σκηνές η Τζένιφερ, η οποία παραείναι σέξι αυτή τη φορά!

Βλέπετε, στο νέο της video clip η 44χρονη τραγουδίστρια μοστράρει το μεγαλύτερό της ατού, που δεν είναι άλλο από τα τουρλωτά της οπίσθια.













Ημερομηνία δημοσίευσης : 2 Ιουν 2014




 
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: