Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Σάββατο 31 Μαΐου 2014

Τα Healthy trends του 2014 που αγαπάμε


Τα healthy is the new sexy. Όσο περνά ο καιρός, τόσο περισσότερο εξελίσσονται όλα όσα έχουν να κάνουν με το ευ ζην. Νέες διατροφικές συνήθειες και μέθοδοι εκγύμνασης, που θα σε κάνουν να νιώσεις ομορφότερη και καλύτερη. Για το 2014 αυτή η δεκάδα είναι το ΤΩΡΑ.


Kaniwa

 

Το quinoa (κίνοα) το γνώριζες, το kaniwa όμως; Φρόντισε να το μάθεις, γιατί πλέον θεωρείται ένα από τα διατροφικά trends της χρονιάς. Το kaniwa μοιάζει πολύ με το quinoa αλλά είναι αρκετά μικρότερο. Προέρχεται από τις Άνδεις, είναι πλούσιο σε πρωτεΐνη και μαγειρεύεται γρήγορα. Αν δεν μπορέσεις να το βρεις σε κάποιο κατάστημα, μπορείς να το παραγγείλεις μέσω internet.

Υλικά από τον τόπο σου

 

Ένα από τα trend της χρονιάς είναι να καταναλώνεις φαγητά από τον τόπο σου. Ο λόγος είναι απλός. Δε χρειάζεται τα υλικά να κάνουν ένα μακρύ ταξίδι, να ταλαιπωρηθούν κατά τη μετακίνηση και το πακετάρισμα. Για αυτό πήγαινε από σήμερα στο κοντινότερο οπωροπωλείο και δες ποια φρούτα-λαχανικά βγαίνουν αυτήν την εποχή και ένταξέ τα στη διατροφή σου.

Κουνουπίδι

 

Ο νέος πρωταγωνιστής στα λαχανικά είναι το κουνουπίδι. Μπορεί για αρκετό καιρό να ήταν αρκετά περιφρονημένο, όμως το 2014 είναι η χρονιά του. Είναι πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά και μπορεί να μαγειρευτεί με πολλούς τρόπους.

Ανθρακούχο νερό με Μαστίχα

 

Εκτός από το μεταλλικό νερό, το ανθρακούχο έχει αρχίσει και κατακτά τις καρδιές των fitness lovers. Αν έχεις βαρεθεί τα κλασσικά ανθρακούχα, το Mastiqua θα σε ξεδιψάσει και θα σου αφήσει μια υπέροχη γεύση μαστίχας.

Θεραπείες υψηλής τεχνολογίας

 

Όσο περνούν τα χρόνια, τόσο περισσότερο εξελίσσεται η ιατρική. Ο γενετικός έλεγχος κερδίζει ολοένα περισσότερο έδαφος με μεγάλο πλεονέκτημα το ότι στοχεύει σε εξειδικευμένη θεραπεία σε κάθε ασθενή.

Το κίνημα της ανθρώπινης κίνησης

 

Εκτός από την προπόνηση με σκοπό την εκγύμναση, τον τελευταίο καιρό αρκετούς θαυμαστές αποκτά το κίνημα υπέρ της γνώσης στην ανθρώπινη κίνηση. Τουτέστιν: Γυμναστική, χορός, ακροβατικά, stretching και αυτό-μασάζ.

Yoga ενάντια στη βαρύτητα

 

Η μόδα στη yoga που επικρατεί τον τελευταίο καιρό είναι η αυτή που πάει κόντρα στη βαρύτητα. Κάνεις κλασσικές κινήσεις της yoga πάνω σε μια αιώρα. Αυτή η τεχνική προσφέρει ενδυνάμωση, ευελιξία ενώ προσφέρει ένα επιπλέον ενδιαφέρον στο μάθημα.

Yogalates - Piloxing

 

Εκτός από την anti gravity yoga έχουμε και τον συνδυασμό διαφόρων ειδών εκγύμνασης με την επίβλεψη personal trainers. Χαρακτηριστικά παραδείγματα είναι η yoga με τις pilates και οι pilates με το boxing. Τα αποτελέσματα είναι υψηλού επιπέδου αφού προσφέρουν όλα τα οφέλη και από τα δύο είδη εκγύμνασης.

Aqua spin

 

Μια νέα μέθοδος στο να γυμνάζεσαι με ποδήλατο είναι να το κάνεις κάτω από το νερό. Την ιδέα ξεκίνησε ένας φυσιοθεραπευτής από την Ιταλία και είναι σαν να κάνεις το κλασσικό ποδήλατο με τη μόνη διαφορά ότι είσαι στην πισίνα και η αντίσταση που έχει το νερό σε γυμνάζει ακόμα περισσότερο. Αφενός προσφέρει ενδιαφέρον, αφετέρου καις πολλαπλάσιες θερμίδες.

Ασκήσεις με το βάρος του σώματος

Αυτό το είδος εκγύμνασης υπάρχει εδώ και πολλά χρόνια, όμως φέτος έχει αποκτήσει ορκισμένους οπαδούς. Οι ασκήσεις προσφέρουν μυική ενδυνάμωση και βοηθούν στην καθημερινότητα. Επίσης, το Functional Training επικεντρώνεται στην εκγύμναση του κάθε μυ.





Ημερομηνία δημοσίευσης : 31 Μαϊ 2014


 Πηγή ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: