Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

Διάσημες χωρίς λόγο. Τις ξέρουμε όλοι, αλλά γιατί;


Η λίστα στο μυαλό μας ήταν πολύ μεγάλη, αλλά δυστυχώς έπρεπε να ξεχωρίσουμε μόνο αυτές που δεν έχουν κάνει τίποτα για να είναι διάσημες, διχάστηκα μέσα μου γιατί σκεφτόμουν και τις ατάλαντες, αλλά εντάξει τουλάχιστον οι δεύτερες προσπαθούν. Εκείνες που τα κατάφεραν κι έφτασαν στο Top10 λοιπόν είναι:


1.Poppy Delevigne


Δηλώνει μοντέλο, αλλά εγώ θα έλεγα πως είναι απλά αδερφή της αδερφής της. Έχει καβατζάρει τα 28, οπότε δεν είναι και πολλά υποσχόμενη στο χώρο της μόδας, αλλά φροντίζει να βγάζει αρκετά selfies με την Cara, ώστε η δεύτερη να τα ανεβάζει στους λογαριασμούς της στα κοινωνικά δίκτυα και κοντά στον βασιλικό ποτίζεται κ η γλάστρα.

2.Κelly Brook


Έχει στο βιογραφικό της παρουσίαση τηλεοπτικών εκπομπών, μόντελινγκ, υποκριτική, αλλά όλοι όσοι την ξέρουν βλέπουν στο πρόσωπό της την πρώην αρραβωνιάρα του Billy Zane. Ή έστω την πρώην κοπέλα του Jason Statham. Όσοι κοιτάξουν λίγο πιο κάτω, βλέπουν έναν άλλο λόγο για τον οποίο έγινε διάσημη. Το ντεκολτέ της. Λίγο πιο κάτω; Άλλος ένας: τα οπίσθιά της.

3.Melissa Forde


Πρόκειται για την κολλητή της Rihanna. Αυτοκόλλητη βασικά. Είναι και φωτογράφος της, της παίρνει και κανα ρούχο, κάθεται και πρώτη σειρά στα fashion week, μοιράζονται την ίδια αγάπη για τη μαριχουάνα και για την Cara Delevigne. Γενικά έχουν πολλά κοινά, γεγονός που ανεβάζει και τη δημοτικότητα της Μελίσα.

4.Amber Rose


Έχει υπάρξει στρίπερ, μοντέλο, ηθοποιός, αλλά σε τίποτα δεν ήταν τόσο καλή όσο σαν κορίτσι του Kanye West. Kαι μετά του Wiz Khalifa, τον οποίο και παντρεύτηκε και του έκανε κι ένα παιδί. Τώρα την μανατζάρει σε κάτι μουσικά projects η μαμά της Miley Cyrus. Αλλά δε νομίζω να μάθει ποτέ κανείς κάτι γι' αυτά.

5.Kelly Osbourne


Το παιδί του Ozzy, ξεκίνησε την καριέρα της σαν κόρη του μπαμπά της με το reality "The Osbournes" για το οποίο είχαν πάρει και βραβείο Emmy, άκουσον άκουσον. Μετά έκανε πολλά πράγματα που κανείς δεν έμαθε ποτέ, όπως λίγο υποκριτική, λίγο παρουσίαση εκπομπών, λίγη δίαιτα (αυτό το έμαθαν όλοι). Και τώρα εγώ τη βλέπω κάθε χρόνο ως πανελίστρια στα Οσκαρ για το κανάλι "Ε"! με ομολογουμένως εντυπωσιακά μαλλιά.

6.Nicole Richie


H Nicole είναι λίγο κόρη του Lionel Richie, αλλά ήταν (και όχι είναι) περισσότερο φίλη της Paris Hilton. Έγινε διάσημη μέσα από το reality "The Simple Life" που έκανε μαζί με την κολλητή της φίλη. Διήρκησε 5 σεζόν, κατά τη διάρκεια των οποίων και οι δυο τους επιδόθηκαν σε ατελείωτες βλακείες για τα μάτια του κόσμου. Ε, δεν έχει και τίποτα άλλο αξιοσημείωτο η ζωή της. Τουλάχιστον ίδρυσε κι ένα φιλανθρωπικό ίδρυμα για τα παιδιά μαζί με τον άντρα της.

7.Paris Hilton


Γνωστή και μη εξαιρετέα, δε θα μπορούσε να λείπει από τη λίστα αυτή. Κληρονόμησε όλο τον κόσμο, σχεδόν κυριολεκτώ, και έκτοτε απλά ξοδεύει και κάνει ό,τι μπούρδα της έρθει στο κεφάλι. Κανείς, ποτέ δεν την συμπάθησε και γι΄αυτό κανείς, ποτέ δεν κατάλαβε για ποιον λόγο την προβάλλουν όλα τα μέσα. Ψέμματα. Έδειχναν να τη συμπαθούν όλες εκείνες που πήραν μέρος στο reality που η Paris αναζητούσε μια καινούρια BFF (Best Friend Forever). 10-15 κοριτσάκια δηλαδή.

8.Snooki


O λόγος για μια ακόμη πρωταγωνίστρια reality. Τα πάντα για τη ζωή της υπάρχουν στο διαδίκτυο. Τα πάντα, το εννοώ χωρίς υπερβολές. Ο λόγος; Το Jersey Shore. Ένα όνομα, μια ιστορία. Όσες το ξέρετε, καταλαβαίνετε τι εννοώ, όσες το αγνοείτε, λυπάμαι. Αδυνατώ να μιλήσω γι' αυτό.

9.Kim Kardashian


Δε χρειάζονται συστάσεις. Το reality πουλάει ακόμα στην Αμερική, δημιουργεί celebrities και τρελαίνει κόσμο. Η Kim και όλη της η οικογένεια, αν μπορούσαν θα ενσωμάτωναν μια κάμερα στα κούτελά τους, και θα εξέπεμπαν 24 ώρες το 24ωρο με livestream παγκοσμίως.

10.Monika Lewinski


Η μία και μοναδική, η γυναίκα για την οποία δημιουργήθηκε η κατηγορία "Διάσημοι για το τίποτα". "Η αντροχωρίστρα", "ο λεκές" και άλλα τόσα. 6 χρόνια μετά προσπαθεί να αποτινάξει τη ρετσινιά από πάνω της. Σχεδίασε τσάντες, εμφανίστηκε σε realities (αλίμονο!), αλλά και στα Oscars με τον Ian McKellen. Όχι κουκλίτσα μου δεν ξεχνιούνται έτσι αυτά.

Ημερομηνία δημοσίευσης : 30 Μαϊ 2014


 Πηγή ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: