Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

Αναλυτικός οδηγός: Πώς να διαλέξεις το σωστό καναπέ



Επειδή συνήθως το κόστος είναι μεγάλο, η επιλογή καναπέ είναι από τα πιο δύσκολα πράγματα που αποφασίζει κανείς σ ένα σπίτι. Είμαστε αρκετά διστακτικοί για το αν τελικά αξίζει τον κόπο να δώσουμε ένα σκασμό λεφτά, αλλά σύντομα θα διαπιστώσουμε ότι ο καναπές είναι το ΜΟΝΟ πράγμα που βγάζει πραγματικά τα λεφτά του σ ένα σπίτι (άντε ίσως και η βαφλιέρα αλλά δεν είμαι σίγουρη).
Οι ώρες χαλάρωσης και ξεκούρασης που προσφέρει έχουν ανεκτίμητη αξία ιδίως κάτι μεσημέρια Κυριακής που μας παίρνει ο ύπνος με το τηλεκοντρόλ στο χέρι.

Εμείς λοιπόν, για να μην κλείσετε οκτάωρο στο κατάστημα που θα επισκεφτείτε για την αγορά σας, σας έχουμε μερικά tips που καλό θα ήταν να λάβετε υπόψη πριν ξεκινήσετε.



Διάσταση. Σίγουρα πρέπει να έχει αρκετές θέσεις αλλά μην περιμένετε να χωρέσει όλο σας το σόι. Μετρήστε καλά από πού μέχρι που θέλετε  να φτάνει για να μην βρεθεί  τελικά να είναι ο μισός στο μπαλκόνι (ακόμα ευχαριστώ την αδερφή μου που με συγκράτησε).
Άνεση. Να νιώθουμε άνετα την καθημερινή χρήση του, να αποφασίσουμε αν θέλουμε να βουλιάζουμε ή να καθόμαστε όπως οι φυσιολογικοί άνθρωποι.
Χρώμα. Θα σας προτείναμε κάτι ουδέτερο  και σκούρο. Αν  προτιμήσετε κάτι σε ανοιχτόχρωμο και έχει συχνή χρήση θα  φαίνεται ότι είναι μόνιμα βρώμικος. Για αλλαγή μπορείτε να προσθέτετε κατά καιρούς μαξιλάρια  σε διάφορα χρώματα και σχέδια.
Ποιότητα υφάσματος. Λινό, βαμβάκι, μαλλί, δέρμα, είναι τα πιο συνηθισμένα υλικά που χρησιμοποιούνται για τις ταπετσαρίες ενός καναπέ. Το βασικό είναι να έχουν τέτοια επεξεργασία ώστε να είναι αλέκιαστα και αδιάβροχα. Σίγουρα αυτές οι ποιότητες ανεβάζουν το  τελικό κόστος αλλά σκεφτείτε πόσα χρόνια θα τον έχετε.
Στυλ. Κλασσικός, μοντέρνος, μίνιμαλ, mix & match.
Υλικό Μαξιλαριών. Αφρολέξ, πολυεστέρα ή βαμβάκι ή και συνδυασμό ορισμένων από αυτά.
Budget. Ουδέν σχόλιον. 
Οι τολμηροί  μπορούν να επιλέξουν το  λεγόμενο “mix & match”. Χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή ο συνδυασμός των στυλ  και του χρώματος για να υπάρχει  ωραίο αποτέλεσμα . Συμβουλή μας για να μην κλαίτε μετά,  μην το επιχειρήσετε αν δεν είστε 100% σίγουροι για τους συνδυασμούς.
Ό,τι και να λέμε βέβαια εμείς το βασικό  κριτήριο είναι η προσωπική σας άνεση. Για αυτό το λόγο, επεξεργαστείτε τον καναπέ που σας ενδιαφέρει, την ποιότητα του σκελετού,  του υφάσματος και καθίστε ή ξαπλώστε πάνω του. Μόνο έτσι θα μπορέσετε να έχετε ολοκληρωμένη άποψη.


Ημερομηνία δημοσίευσης :30 Μαϊ 2014

 Πηγή ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: