Όσοι ζουν την Ελένη Μενεγάκη καθημερινά, τη βλέπουν να καταναλώνει μικρές ποσότητες φαγητού συνοδευόμενες από μεγάλες ποσότητες σαλάτας.
Φυσικά, δε λέει όχι στις γεύσεις που μαγειρεύουν οι αγαπημένοι της σεφ, κάθε φορά που τους φιλοξενεί στην εκπομπή.
Απλώς, πλέον, δοκιμάζει με μέτρο, καθώς δεν θέλει να ξεφύγει και αποφεύγει τα γλυκά.
Το διαιτολόγιό της, σύμφωνα με το περιοδικό Hello, από τη δεύτερη εβδομάδα και μετά, περιλάμβανε τα πάντα: λαχανικά, λαδερά, όσπρια, καθώς επίσης και ζυμαρικά.
Τα γεύματά της πάντοτε συνοδεύονταν από μαρούλι, σπανάκι ή ρόκα, που έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στο πιάτο της κάθε φορά που η παρουσιάστρια ακολουθεί συγκεκριμένη διατροφή.
Ημερομηνία δημοσίευσης : 6 Μαρ 2014
Πηγή
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/
Πηγή


ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/
0 σχόλια: