Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Κυριακή 2 Μαρτίου 2014

Εργοτέλης - ΠΑΟΚ 2-2


Ο ΠΑΟΚ κρατούσε τη νίκη στα χέρια του αφού προηγήθηκε με 2-0, όμως, Μονακέλο και Κίτσιου (αυτ.) του τη στέρησαν!


Οι παίκτες του Χουμπ Στέφενς ευτύχησαν να μπουν μπροστά στο σκορ στο 3ο μόλις λεπτό, με το γκολ του Λάζαρ, ενώ στο 47’, ο Σαλπιγγίδης έκανε το 0-2.

Οι γηπεδούχοι, μείωσαν σε 1-2 στο 71’, με το γκολ του Μονακέλο, μετά από λάθος της άμυνας, ενώ εκεί που όλοι πίστευαν ότι το ματς έχει κριθεί, ο Κίτσιου με το αυτογκόλ του στο 81’ έκανε το 2-2!

Πρέπει να σημειωθεί ότι εκπληκτική ήταν η παρουσία του Γλύκου στο ματς, ο οποίος σε ουκ ολίγες περιπτώσεις έσωσε τον ΠΑΟΚ και στην ουσία ήταν ο καλύτερος παίκτης των φιλοξενούμενων!

Μετά το εν λόγω αποτέλεσμα ο ΠΑΟΚ έμεινε στην 3η θέση, έπειτα και από τη νίκη του Ατρόμητου στο Αγρίνιο, ενώ οι Θεσσαλονικείς δίνουν την ευκαιρία στον Ολυμπιακό να στεφθεί πρωταθλητής, με ενδεχόμενη νίκη στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό!

Το ματς:

Στα πρώτα λεπτά το ματς είχε ρυθμό, με τις δύο ομάδες να μπαίνουν δυνατά.

Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί οι οποίοι έφτασαν κοντά στο γκολ με το «καλημέρα», όταν ο Μπαντιμπανγκά από τα αριστερά έβγαλε μια μπαλιά μέσα στην περιοχή από τα δεξιά για τον Μονακέλο, όμως εκείνος δεν μπόρεσε να προλάβει τη μπάλα στο 2’.

Στο αμέσως επόμενο λεπτό, όμως, οι φιλοξενούμενοι με υποδειγματική αντεπίθεση ήταν αυτοί οι οποίοι άνοιξαν το σκορ. Πιο συγκεκριμένα, ο Σαλπιγγίδης έβγαλε δεξιά για τον Χούσεν κι εκείνος έκανε το γύρισμα μέσα στην περιοχή για τον Λάζαρ που δε δυσκολεύτηκε να κάνει το 0-1.



Δέκα λεπτά μετά, ο Εργοτέλης λίγο έλειψε να φέρει το ματς στα ίσα… Θα το είχε καταφέρει μάλιστα, αν ο Κούμπιακ δεν καθυστερούσε και είχε πλασάρει πιο γρήγορα τον Γλύκο, μετά την όμορφη μπαλιά του Μπαντιμπανγκά. Αυτός που τον σταμάτησε την τελευταία στιγμή ήταν ο Κίτσιου!

Στο 18ο λεπτό, ο Γλύκος κράτησε το μηδέν για τον ΠΑΟΚ με απίστευτη απόκρουση! Πιο συγκεκριμένα, ο Μπαντιμπανγκά έβγαλε τη σέντρα από τα δεξιά για τον Ιμπραΐμ που πήρε την κεφαλιά, από το ύψος της μικρής περιοχής, με τον γκολκίπερ των φιλοξενούμενων να διώχνει ενστικτωδώς!

Τρία λεπτά πριν τη συμπλήρωση σαράντα λεπτών αγώνα, ο Τζαβέλλας λίγο έλειψε να κάνει δύο τα τέρματα για την ομάδα του. Ο ίδιος εκτέλεσε ένα φάουλ έξω από την περιοχή και ο Στοΐκοβιτς έπεσε κι έδιωξε!

Αυτή ήταν και η τελευταία φάση για τις δύο ομάδες στο πρώτο ημίχρονο!



Στο δεύτερο μέρος, ήρθε η ώρα για τον ΠΑΟΚ να ξαναχτυπήσει! Πιο συγκεκριμένα, έπειτα από διαδοχικά λάθη από τους αμυντικούς του Εργοτέλη, μέσα στην περιοχή, ο Σαλπιγγίδης πήρε τη μπάλα στη μεγάλη περιοχή, γύρισε ωραία το σώμα του και με το μυτάκι την έστειλε στο βάθος της εστίας του Στοΐκοβιτς γράφοντας το 0-2!

Από εκεί και πέρα, το ματς μετατράπηκε σε επιθετικό μονόλογο για τους γηπεδούχους, οι οποίοι έφτασαν κοντά στο γκολ, σε αρκετές περιπτώσεις!
Αρχικά στο 56’, ο Αντελέγιε έκανε το σουτ από το ύψος της μικρής περιοχής και έστειλε τη μπάλα άουτ, ενώ στο επόμενο λεπτό, ο Μπαντιμπανγκά έκανε τη σέντρα και ο Ρομάνο έπιασε την κεφαλιά, στέλνοντας τη μπάλα άουτ.

Πέντε λεπτά μετά τη συμπλήρωση μίας ώρας παιχνιδιού, ο Ρομάνο έκανε μία σέντρα σουτ, όμως και πάλι ο Γλύκος ήταν εκεί για να κρατήσει το μηδέν!

Στο 71ο λεπτό, ο Εργοτέλης μείωσε σε 1-2 μετά το ολέθριο λάθος του Ινσουαράλδε. Ο Μονακέλο βγήκε απέναντι από τον Γλύκο και τον πλάσαρε υποδειγματικά!

Έπειτα από πέντε λεπτά και πάλι, ο Μπαντιμπανγκά που είχε δημιουργήσει πολλά προβλήματα στους αμυντικούς του ΠΑΟΚ, έβγαλε μία σέντρα και η μπάλα πήρε τροχιά προς τα δίχτυα. Εν τέλει και πάλι ο Γλύκος έδιωξε! Ωστόσο, στο 81’, οι Κρητικοί έκαναν το 2-2, μετά το αυτογκόλ του Κίτσιου, σε προσπάθειά του να διώξει τη μπάλα έπειτα από τη σέντρα του Τζανακάκη!

Από εκεί και πέρα οι δύο ομάδες έψαξαν το γκολ της νίκης, όμως αυτό ποτέ δεν ήρθε και κάπως έτσι το ματς έληξε ισόπαλο 2-2!

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Εργοτέλης (Μαρίνος Ουζουνίδης): Στοΐκοβιτς, Τζανακάκης, Πίτσος, Μεχία, Αντελέγιε, Καρντόσο, Χαντί (55' Ρομάνο), Ιμπραΐμ, Κούμπικ (55' Μπουχαλάκης),Μονακέλο (90' Κοζορώνης), Μπαντιμπανγκά

ΠΑΟΚ (Χουμπ Στέφενς): Γλύκος, Τζαβέλλας, Κίτσιου, Ινσαουράλδε, Κατσουράνης, Λάζαρ, Κάτσε (79' Βούκιτς), Μαντούρο, Νάτχο, Σαλπιγγίδης (79' Λούκας), Χούσεν



Ημερομηνία δημοσίευσης : 2 Μαρ 2014
  Πηγή



ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: