Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

Είναι πολλά τα λεφτά Σάντρα – Η απίστευτη αμοιβή της για το Gravity

Είναι πολλά τα λεφτά Σάντρα – Η απίστευτη αμοιβή της για το Gravity

Δεν είναι μόνο το χάος του σύμπαντος, που προκαλεί δέος στο υποψήφιο για Όσκαρ καλύτερης ταινίας, "Gravity"… Είναι η αμοιβή της Σάντρα Μπούλοκ, που μας κάνει να θέλουμε να φορέσουμε τη στολή του αστροναύτη και να χαθούμε στο μαύρο σκοτάδι του διαστήματος.


Η 49χρονη ηθοποιός πληρώθηκε αδρά για να πει το ναι στο σκηνοθέτη Αλφόνσο Κουαρόν.

Σύμφωνα με το Hollywood Reporter, έβαλε στην τσέπη της 70 εκατ. δολάρια! Για την ακρίβεια, πληρώθηκε 769.230 δολάρια το λεπτό (το φιλμ διαρκεί 91 λεπτά).

Και δεν είναι μόνο αυτά τα κέρδη της… Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, η ταινία έχει κάνει, μέχρι στιγμής, εισπράξεις 700 εκατ. δολαρίων, ποσό που αναμένεται να ξεπεράσει τα 750 εκατ. δολάρια. Από αυτό το ποσό η εταιρεία παραγωγής Warners θα λάβει το 45%, ενώ το μερίδιο της Μπούλοκ θα αγγίξει τα 50 εκατ. δολάρια.

Η Σάντρα Μπούλοκ, που είναι υποψήφια για Όσκαρ Α’ γυναικείου ρόλου, υποδύεται στο "Gravity" τη Δόκτωρ Ράιαν Στόουν, μια ιατρική μηχανικό στην πρώτη της διαστημική αποστολή, η οποία συνοδεύεται από το βετεράνο αστροναύτη Ματ Κοβάλσκι (Τζορτζ Κλούνεϊ), επικεφαλής της αποστολής. Κατά τη διάρκεια ενός διαστημικού περιπάτου, ο διαστημικός σταθμός καταστρέφεται και οι Στόουν και Κοβάλσκι μένουν εγκαταλελειμμένοι στο διάστημα χωρίς καμία επικοινωνία με τη Γη.







Ημερομηνία δημοσίευσης : 28 Φεβ 2014


 Πηγή ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: