Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

Πώς μπορείτε να καταλάβετε ότι η σχέση σας έχει μέλλον!

Πώς μπορείτε να καταλάβετε ότι η σχέση σας έχει μέλλον!

Αναρωτιέστε εάν η σχέση σας έχει μέλλον; Θέλετε να ξέρετε εάν έχετε βρει τον κύριο Τέλειο ή απλά σπαταλάτε το χρόνο σας; Μην ανησυχείτε, σας παρουσιάζουμε τέσσερις τρόπους για να καταλάβετε εάν η σχέση σας έχει μέλλον.


Υπάρχει επικοινωνία

Δε μπορεί να υπάρξει σχέση εάν οι δύο σύντροφοι δε μπορούν να επικοινωνήσουν. Θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι αυτός ο άνθρωπος, τον οποίο οφείλετε να αποδέχεστε όπως ακριβώς είναι και δε θα προσπαθήσετε να τον αλλάξετε, τον εμπιστεύεστε απόλυτα. Εάν δε μπορείτε να μοιραστείτε μαζί του οτιδήποτε έχετε στο μυαλό σας, τότε ίσως να μην είναι ο κατάλληλος για εσάς. Μην ξεχνάτε ότι αρκετοί άνθρωποι απατούν συναισθηματικά το σύντροφό τους επειδή νιώθουν ότι δε μπορούν να είναι ανοικτοί και ειλικρινείς μαζί του.

Σας αρέσουν τα ίδια πράγματα

Εάν θέλετε να έχει μέλλον η σχέση σας, τότε θα πρέπει εσείς και ο σύντροφός σας να έχετε κοινούς στόχους και να σας αρέσουν τα ίδια πράγματα. Φυσικά δεν εννοούμε ότι θα πρέπει να συμφωνείτε στα πάντα αλλά εάν για παράδειγμα εσείς ονειρεύεστε μια ήρεμη οικογενειακή ζωή και εκείνος μια ανέμελη ζωή με ταξίδια, τότε όπως καταλαβαίνετε θα είναι αρκετά δύσκολο να τα βρείτε στο μέλλον.

Τα μικρά καθημερινά πράγματα έχουν σημασία

Πετάει τα ρούχα του δεξιά και αριστερά και τρελαίνεστε; Τρώει με ανοικτό το στόμα; Δε βάζει ποτέ το καπάκι στην οδοντόκρεμα; Εάν δε μπορείτε να ξεπεράσετε όλα αυτά τα μικρά καθημερινά πράγματα που κάνει και σας εξοργίζουν και εκείνος δεν είναι πρόθυμος να τα αλλάξει, τότε ίσως θα πρέπει να επανεξετάσετε τη σχέση σας. Αυτά τα μικρά καθημερινά πράγματα δημιουργούν εντάσεις και πραγματικά είναι ικανά να χωρίσουν τους ανθρώπους. Εάν, λοιπόν, ο καλός σας σας κάνει ευτυχισμένη πολύ περισσότερο από ένα καθαρό και συγυρισμένο σπίτι, τότε έχετε μέλλον μαζί. Εάν όμως όλα αυτά που κάνει σας βγάζουν εκτός εαυτού, τότε ίσως είναι καλύτερα να μείνετε για λίγο καιρό χωριστά ώστε να σκεφτείτε κάποια πράγματα…

Μπορείτε και χωριστά

Όταν λείπει από κοντά σας αισθάνεστε ήρεμη και ευτυχισμένη ή νιώθετε ανασφάλεια και έχετε κακή διάθεση…Και στις δύο περιπτώσεις θα πρέπει να επανεξετάσετε το μέλλον σας με αυτό το πρόσωπο. Σε μια υγιή σχέση οι δύο σύντροφοι μπορούν και χωριστά και φυσικά υπάρχει εμπιστοσύνη μεταξύ τους.



Ημερομηνία δημοσίευσης : 28 Φεβ 2014


 Πηγή ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: