Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

Κόρη εφοπλιστή θα είναι η επόμενη Marylin Monroe!



Η νέα Marilyn Monroe είναι Ελληνίδα και είναι η ηθοποιός Λουκία Λαιμού! Η Λουκία είχε πάρει μέρος σε ένα διαγωνισμό που θα αναδείκνυε τη γυναίκα που θα έμοιαζε περισσότερο στο θρύλο Μarilyn, για να την υποδυθεί σε μια παραγωγή με θέμα την ζωή της.


Mετά από μήνες αγωνίας η Λουκία Λαιμού, γόνος της γνωστής εφοπλιστικής οικογένειας έχει κάθε λόγο να είναι ευτυχισμένη αφού ανακηρύχθηκε η νικήτρια του διαγωνισμού «Τhe new Marilyn» που διεξάχθηκε μέσω facebook και instagram!

Εκατοντάδες κορίτσια ανά τον κόσμο «μεταμορφώθηκαν» στη θρυλική ξανθιά, αλλά «Η Λουκία κέρδισε τον διαγωνισμό με την χαρά της για ζωή, την ομορφιά της και την αψεγάδιαστη δύναμη της Marilyn», όπως έγραψαν χαρακτηριστικά οι διοργανωτές, ανακοινώνοντας τα αποτελέσματα.

Ευχαριστώντας όλους όσους την ψήφισαν, η όμορφη Λουκία - που πλέον θα μεταβεί στις ΗΠΑ για να συναντηθεί με την εταιρεία παραγωγής - έγραψε στα social media: «εκεί που όλοι ήταν «ο καθένας για την πάρτη του», εμείς γίναμε μια στρατιά από θετική ενέργεια, με ελληνική ψυχή! Είτε είσαι Έλληνας, είτε όχι, η ελληνική ψυχή είναι κάτι που κουβαλάς και όχι το μέρος όπου γεννήθηκες»!

Αγαπημένη ατάκα της Λουκίας, από τις πολλές που αποδίδονται στη Μέριλιν, είναι: «No one ever told me I was pretty when I was a little girl. All little girls should be told they’re pretty, even if they aren’t» («Κανείς δεν μου είπε πως ήμουν όμορφη, όταν ήμουν μικρό κορίτσι. Σε όλα τα μικρά κορίτσια θα πρέπει να λένε πως είναι όμορφα, ακόμη και εάν δεν είναι»).



Ημερομηνία δημοσίευσης : 31 Ιαν 2014
 Πηγή



  ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: