Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

Ανακοινώθηκε απο την Φούλαμ ο Μήτρογλου

Στη Φούλαμ θα συνεχίσει την καριέρα του για τα επόμενα 4,5 χρόνια ο Κώστας Μήτρογλου. Ο διεθνής φορ ανακοινώθηκε απο την Φούλαμ και στην συνέχεια ήρθε η σειρά του Ολυμπιακού να γνωστοποιήσει τη μετακίνησή του στους Λονδρέζους.

Οι άνθρωποι της ομάδας του εύχονται καλή συνέχεια στο νέο βήμα που κάνει στην καριέρα του, ενώ με τη σειρά του και ο ίδιος ευχαρίστησε τον σύλλογο και τον πρόεδρο, Βαγγέλη Μαρινάκη, που σεβάστηκαν την επιθυμία του να παίξει στο αγγλικό πρωτάθλημα.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει τη μετεγγραφή του Κώστα Μήτρογλου στη Φούλαμ. Οι ευχές της οικογένειας του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ θα τον συνοδεύουν και σε αυτό το βήμα της σπουδαίας καριέρας του.
Δήλωση του Κώστα Μήτρογλου για τη μεταγραφή του στη Φούλαμ:
«Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, τη διοίκηση, τους προπονητές και τους συμπαίκτες μου για όλα αυτά τα μαγικά χρόνια στην ομάδα.
Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο κ. Βαγγέλη Μαρινάκη που με στήριζε σε κάθε λεπτό της καριέρας μου και πίστευε σε μένα. Θα ήθελα να τον ευχαριστήσω ιδιαιτέρως που σεβάστηκε την επιθυμία μου να παίξω στην Πρέμιερ Λιγκ.
Εύχομαι σε όλη την ερυθρόλευκη οικογένεια στην οποία ανήκω, επιτυχίες, χαρές και τίτλους»!  



Ημερομηνία δημοσίευσης: 31 Ιαν 2014

SHARE THIS

0 σχόλια: