Τίποτα δεν θέλεις να χαράξει το καινούργιο σου, γυαλιστερό μαγειρικό σκεύος (τηγάνι, κατσαρόλα κλπ.). Μπορείς να το προστατεύσεις, αν ξέρεις τι το βλάπτει. Τρεις είναι οι συνήθεις κίνδυνοι που απειλούν την ακεραιότητα του...
1. Τα μεταλλικά εργαλεία της κουζίνας (σπάτουλες, κουτάλες κ.ά.), που χαράζουν τον πάτο του. Καλύτερα να προτιμήσεις παραδοσιακά ξύλινα εργαλεία ή κάποια πιο μοντέρνα, που είναι φτιαγμένα από σιλικόνη.
2. Τα καθαριστικά που περιέχουν χλώριο. Προτιμότερο είναι να επιμείνεις με τα γνωστά φυσικά καθαριστικά (ζεστό νερό με λευκό ξίδι ή λεμόνι ή σόδα φαγητού).
3. Το συρμάτινο σφουγγάρι. Αντί αυτού, βάλε νερό με απορρυπαντικό πιάτων (ή εναλλακτικά λευκό ξίδι) να βράσει για λίγα λεπτά μέσα στο σκεύος – μετά από αυτό τα σκληρά υπολείμματα των φαγητών ξεκολλάνε εύκολα.
Ημερομηνία δημοσίευσης : 4 Ιαν 2014
Πηγή

ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/
Πηγή


ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/
0 σχόλια: