Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2013

Οι διαφημίσεις στο Instagram μετατρέπονται σε Likes σε ποσοστό 5%



Όπως οι χορηγίες στις φανέλες των ποδοσφαιριστών, οι διαφημίσεις στις δημοφιλείς δωρεάν υπηρεσίες του Διαδικτύου αποτελούν μια αποδεκτή αν και όχι πάντα τόσο ευπρόσδεκτη πραγματικότητα. Το Instagram έγινε πρόσφατα κοινωνός αυτής της πρακτικής παρουσιάζοντας την πρώτη διαφημιστική ανάρτηση αυτόν τον μήνα.

 Aν και προκάλεσε πλήθος αποδοκιμασιών, ταυτόχρονα η ανάρτηση παρουσίασε υψηλό ποσοστό συμμετοχής χρηστών.

 Ο Γενικός Διευθυντής της υπηρεσίας, Kevin Systrom ανέφερε στο συνέδριο GigaOm ότι πάνω από 5% από όλες τις εμφανίσεις της εν λόγω διαφήμισης, μετατράπηκαν σε Likes, ένα εντυπωσιακά υψηλό ποσοστό για τα δεδομένα της online διαφήμισης.

 Ο Systrom τονίζει ότι το Instagram ενεργεί με αργούς ρυθμούς, με μειωμένο αριθμό χορηγών έτσι ώστε "να κρατηθεί το συγκεκριμένο νούμερο πραγματικά υψηλό". Μέχρι στιγμής, η προσπάθεια αυτή φαίνεται να αποδίδει καρπούς, αλλά ο Systrom παραδέχεται ότι η αναβάθμιση αυτής της ενέργειας χωρίς να αλλάξει η αρχική φιλοσοφία της εταιρείας, μπορεί να είναι δύσκολη.

 Αποτελώντας με διαφορά την ακριβότερη εξαγορά για το Facebook, το Instagram έρχεται τώρα αντιμέτωπο με τη διπλή ευθύνη, όχι μόνο να οδηγήσει περισσότερους χρήστες προς την αυτοκρατορία του Mark Zuckeberg, αλλά και να δημιουργήσει δικά του έσοδα.

 Οι πρώτες ενδείξεις φαίνεται ότι συντείνουν σε προσεκτική επιλογή περιορισμένου αριθμού brands που είναι αποδεδειγμένα δημοφιλή στο Instagram, και μπορούν συνεπώς να έχουν επιτυχία σε μεγαλύτερο αριθμό ατόμων. Το ερώτημα είναι κατά πόσο ο Systrom και η εταιρεία του μπορούν να διατηρήσουν το ενδιαφέρον του κοινού προσελκύοντας περισσότερους διαφημιζόμενους.


Ημερομηνία δημοσίευσης: 7 Νοε 2013
Πηγή



ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: