Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

Φερεντίνος: Μιλά για την κρίση στο γάμο του

Φερεντίνος: Μιλά για την κρίση στο γάμο του

Λίγο πριν το ντεμπούτο του στο θεατρικό σανίδι και μετά από πολύ καιρό, ο Χρήστος Φερεντίνος έκανε δημόσια εμφάνιση.


Ο γνωστός παρουσιαστής, που από τα μέσα της τηλεοπτικής σεζόν επιστρέφει μέσα από τη συχνότητα του Alpha, μίλησε για το θεατρικό του εγχείρημα.
«Είναι κάτι διαφορετικό σίγουρα αλλά και κάτι παρόμοιο. Έχει κοινά στοιχεία με πράγματα που έχω κάνει τόσα χρόνια αλλά και εντελώς διαφορετικά. Θα υποδυθώ τον Πουαρό αλλά θα έχει και δικά μου στοιχεία», δήλωσε χαρακτηριστικά. Και παραδέχτηκε ότι η σύζυγος του, Σοφία Παυλίδου είναι η... δασκάλα του.
«Λέμε μαζί τα λόγια. Συνέχεια να διορθώνω μου λέει» δήλωσε.
Ωστόσο, ο Φερεντίνος δήλωσε στην κάμερα του Μελέτησε το ότι ο γάμος του πέρασε κρίση.
«Η καθημερινότητα χαλάει τη μαγεία στο γάμο, αλλά εκεί πρέπει να έχεις την εξυπνάδα, την αντοχή, την εφευρετικότητα, την διάθεση να εκπλήξεις τον άλλον. Η αγάπη νομίζω μπορεί να τα υπερνικήσει όλα!»
Και συνέχισε: "Το καλό είναι ότι μετά είναι όλα καλά. Είναι σίγουρο ότι περνάς από κρίσεις, δεν υπάρχει περίπτωση να είναι όλα ομαλά. Είναι αφύσικο».


Ημερομηνία δημοσίευσης : 30 Νοε 2013

 Πηγή ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: