Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2013

6 «γιατροσόφια» ομορφιάς για να δείχνετε άψογες!


Μπορεί να μοιάζουν... κομπογιαννίτικες, έχουν όμως αποτέλεσμα! Διαβάστε 6 πρακτικές συμβουλές ομορφιάς που θα σας χαρίσουν άψογη εμφάνιση στο λεπτό.


Συμβαίνει αρκετές φορές να μην έχετε τον χρόνο που χρειάζεστε για να περιποιηθείτε την εμφάνισή σας - ειδικά το πρωί που «τρέχετε» για να φτάσετε στην ώρα σας στη δουλειά! Δοκιμάστε μερικά έξυπνα «γιατροσόφια» ομορφιάς για να διορθώσετε τις όποιες ατέλειες εντοπίζετε στην εμφάνισή σας την τελευταία στιγμή!


Πρόβλημα: «Τα μαλλιά μου φαίνονται λαδωμένα»

Αν τα μαλλιά σας έχουν αρχίσει να λαδώνουν και δεν προλαβαίνετε να λουστείτε, τότε με ένα πινέλο για το makeup τινάξτε στις ρίζες των μαλλιών σας λίγη πούδρα. Θα απορροφήσει σε ικανοποιητικό βαθμό τη λιπαρότητα και κανείς δε θα καταλάβει ότι δεν έχετε λουστεί.

Πρόβλημα: «Μου "ξέφυγε" το eyeliner και μουτζουρώθηκα!»

Βουτήξτε μία μπατονέτα για τα αυτιά σε λοσιόν ντεμακιγιάζ για τα μάτια. Περάστε πάνω από τα βλέφαρά σας και θα διορθώσετε το λάθος σας, χωρίς να χρειαστεί να κάνετε το μακιγιάζ σας από την αρχή.

Πρόβλημα: «Έσπασε το νύχι μου!»

Με μια μπατονέτα βάλτε λίγη κόλλα στο σπάσιμο και ξανάκολλήστε το! Βάψτε τα νύχια σας με το αγαπημένο σας μανό και θα δείχνουν υπέροχα.

Πρόβλημα: «Το χτένισμά μου χάνει τον όγκο του»

Για να δώσετε όγκο στα μαλλιά σας, ψεκάστε τη βούρτσα σας με λακ και χτενίστε τα μαλλιά σας, έχοντας σκύψει το κεφάλι σας ανάποδα προς τα κάτω. Με αυτόν τον τρόπο το χτένισμά σας δεν θα φαίνεται τόσο στημένο και τα μαλλιά σας θα συνεχίσουν να έχουν όγκο.

Πρόβλημα: «Τα φρύδια μου ξεφλουδίζουν!»

Απλώστε την κρέμα των ματιών πάνω στα φρύδια σας, για να ενυδατωθούν και να μην ξεφλουδίζει το δέρμα σας.

Πρόβλημα: «Τα μαλλιά μου δεν μυρίζουν πια... σαμπουάν»

Ρίξτε λίγο από το αγαπημένο σας άρωμα στα μαλλιά. Απλώστε το με τα δάχτυλά σας από τις ρίζες προς τις άκρες και τα μαλλιά σας θα μυρίζουν υπέροχα όλη την ημέρα.



Ημερομηνία δημοσίευσης : 5 Νοε 2013

 Πηγή ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: