Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Σάββατο 13 Απριλίου 2024

Για να μην κιτρινίσει το κουνουπίδι κατά το βράσιμο

Όταν μαγειρεύετε κουνουπίδι, προσθέστε λίγο γάλα στο αλατισμένο νερό. Αυτό θα κάνει το κουνουπίδι να κρατήσει το φωτεινό λευκό του χρώμα που έχει πριν το βράσιμο.
Όταν είναι έτοιμο- και πριν το σερβίρετε- βουτήξτε το κατευθείαν σε κρύο νερό, προκειμένου να "παγώσει" αμέσως η διαδικασία βρασίματος και να διατηρηθούν ολόκληρα τα κομμάτια.






 
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ



SHARE THIS

0 σχόλια: