Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

Το σκούρο χρώμα στα χείλη είναι hot, αλλά...



Το σκούρο χρώμα στο κραγιόν σας προσδίδει σίγουρα σεξ απιλ και μυστήριο, ωστόσο, υπάρχουν μερικά πράγματα που θα πρέπει να προσέξετε!


Μην επιλέξετε ένα πολύ σκούρο κραγιόν αν τα χείλη σας είναι πολύ λεπτά, γιατί θα κάνει την εμφάνισή σας να δείχνει πολύ αυστηρή και δεν θα ταιριάζει στο πρόσωπό σας. Όμως, μην το επιλέξετε ούτε αν η φύση σας έχει προικίσει με πολύ σαρκώδη χείλη, θα τα κάνει να δείχνουν... υπερβολικά. Οπότε αν διαθέτετε κανονικά χείλη μπορείτε άφοβα να φορέσετε το σκούρο σας κραγιόν, ενώ αν τα χείλη σας... ξεφέυγουν από τον μέσο όρο, καλύτερο θα ήταν να περιοριστείτε σε μια πιο ήπια απόχρωση.

Μην συνδυάσετε το έντονο σκούρο κραγιόν σας με εξίσου έντονο μακιγιάζ στα μάτια. Με λίγα λόγια, σκούρα χείλη και smoky eyes δεν πάνε μαζί. Αν επιλέξετε σκουρόχρωμο κραγιόν το υπόλοιπο μακιγιάζ σας θα πρέπει να είναι πιο "ήσυχο". Έτσι, την προσοχή θα τραβήξουν τα χείλη σας!

Κάντε το περίγραμμα των χειλιών σας με ένα μολύβι πριν εφαρμόσετε το κραγιόν. Θέλετε τα χείλη σας να είναι καλοσχηματισμένα και όμορφα και όχι να ξεφεύγει το κραγιόν, κάνοντας το αποτέλεσμα να δείχνει άσχημο.

Τέλος, δεν υπάρχει κάτι χειρότερο από τα σκασμένα χείλη γενικά, αλλά και ειδικότερα με σκούρο κραγιόν. Κάντε, λοιπόν, τα χείλη σας βελούδινα με ένα scrub και στη συνέχεια εφαρμόστε το κραγιόν σας και αν θέλετε και ένα γκλος, το οποίο θα τους δώσει λάμψη!


Ημερομηνία δημοσίευσης : 30 Σεπ 2013
 Πηγή



  ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: