Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

Καλλονή - Ατρόμητος 0-1



Η Καλλονή υποδέχτηκε στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας τον Ατρόμητο στην έδρα της για την μεταξύ τους αναμέτρηση, που ολοκληρώνει το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής της Superleague.


O Ατρόμητος κατάφερε να φύγει με το «τρίποντο» στις αποσκευές του, καθώς άνοιξε το σκορ στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 61ο λεπτό με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι από τον Παπαδόπουλο και κράτησε το προβάδισμα μέχρι το τέλος.

Αυτή ήταν και η πρώτη του νίκη μακριά από το Περιστέρι.

Ο αγώνας:

Ο Ατρόμητος μπήκε δυναμικά στον αγωνιστικό χώρο, όμως οι επιθετικοί του αδυνατούσαν να σκοράρουν στις κλασσικές ευκαιρίες που δημιούργησαν.

Μία το δοκάρι και δύο φορές η αστοχία του «Παπ» στέρησαν το γκολ από τους Περιστεριώτες.

Από την άλλη πλευρά, η Καλλονή δεν μπόρεσε σε καμία στιγμή του πρώτου ημιχρόνου να απειλήσει τον Ατρόμητο.

Με προβλέψιμη ανάπτυξη, με τον Λεοζίνιο να μην είναι σε καλή μέρα, αλλά και με πολλά και εμφανή αμυντικά κενά μάλλον ένιωθε τυχερή που δεν δέχτηκε κάποιο γκολ και πήγε στο τέλος του ημιχρόνου με το 0-0 στα αποδυτήρια.

Στην επανάληψη, οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι στο 61’.

Η εντολή του Παράσχου ήταν να το χτυπήσει ο Ούμπιντες, όμως ο Παπαδόπουλος πήρε την μπάλα και ανέλαβε αυτή την εκτέλεση σκόραρε και πανηγύρισε.

Το 1-0 έμεινε μέχρι το τέλος και οι Περιστεριώτες πανηγύρισαν την πρώτη τους νίκη μακριά από την έδρα τους.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Καλλονή (Γιάννης Μαντζουράκης): Σιδεράκης, Χωριανόπουλος, Λεάντρο, Αναστασιάδης (71’ Σιλιγαρδάκης), Ποντάνι, Μαρσέλο, Φαρία (71’ Περόνε), Μανούσος, Λεοζίνιο, Χουανλού (57’ Γκάσιτς), Καζάκης.

Ατρόμητος (Γιώργος Παράσχος): Τσενάμο, Φυτανίδης (37’ λ.τ. Νάστος), Ταυλαρίδης, Λαζαρίδης, Γιαννούλης, Ιγκλέσιας, Δημούτσος (67’ Μπρίτο), Πίτου Γκαρσία, Ούμπιντες, Καραγκούνης (79’ Γεωργίου), Παπαδόπουλος.


Ημερομηνία δημοσίευσης : 30 Σεπ 2013
 Πηγή



  ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: