Αβέβαιο κρίνεται το μέλλον της Πόπης Τσαπανίδου στον ΣΚΑΪ, καθώς αυτή τη χρονιά λήγει το συμβόλαιο συνεργασίας της με τον τηλεοπτικό σταθμό.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα, μάλιστα, η γνωστή παρουσιάστρια και δημοσιογράφος έχει δεχτεί ήδη πρόταση να ενταχθεί στο δυναμικό του Mega και από ό,τι φαίνεται σκέφτεται σοβαρά να αλλάξει επαγγελματική στέγη. Αξίζει να σημειωθεί, βέβαια, ότι δεν έχει ξεκαθαριστεί αν η πρόταση του Μεγάλου Καναλιού αφορά την παρουσίαση μιας πρωινής ενημερωτικής εκπομπής, ανάλογου ύφους και διάρκειας με το "ΣΚΑΪ Τώρα" που παρουσιάζει έως και σήμερα, ή ένα νέο τηλεοπτικό project.
Αν η Πόπη Τσαπανίδου, βέβαια, συνεχίσει και στη νέα της τηλεοπτική στέγη να παρουσιάζει μια εκπομπή που θα ξεκινά στις 10.00, όπως συμβαίνει με το ΣΚΑΪ Τώρα, θα επιβεβαιωθούν πιθανότατα και τα σενάρια που κάνουν λόγο για μετακίνηση του διδύμου Λιάγκα - Σκορδά στη μεσημεριανή ζώνη και "απέναντι" από την Ελένη Μενεγάκη.
Πηγη 
-->
ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

-->


0 σχόλια: