Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Κυριακή 31 Μαρτίου 2013

Τι μήνυμα στέλνει το χρώμα μαλλιών...



Κι όμως τα μαλλιά μιας γυναίκας είναι πολλές φορές δείκτης για τη διάθεση αλλά και τη συμπεριφορά που θέλει να ακολουθήσει μετά από μια επικείμενη αλλαγή.


Σύμφωνα με ερευνητικά στοιχεία, το κίνητρο μιας γυναίκας για αλλαγή στη κόμη της, έχει σαν κύριο στόχο να βγει από την αφάνεια και να γίνει το κέντρο της προσοχής για όλους και ιδίως για τους άντρες.

Θέλετε μήπως να αλλάξετε το χρώμα στα μαλλιά σας;

Δείτε τι σημαίνει η απόχρωση που σας ενδιαφέρει:

• Αν θα επιλέξετε μαύρο χρώμα, τότε θέλετε να δηλώσετε τη προσωπική σας δύναμη σε όλους, αλλά και ένα τρόπο επιβολής προς αυτούς. Έχετε τη διάθεση, να μην αφήσετε να γίνουν πράγματα από μόνα τους, αλλά να τα προκαλέσετε.

• Το κόκκινο χρώμα στα μαλλιά είναι σημάδι πάθους και απόλυτου αισθησιασμού. Έχει όμως κάτι το περίεργο αυτό το χρώμα. Σημαίνει ότι η διάθεση σας είναι πολύ ευμετάβλητη.

• Το καστανό από την άλλη θέλει να δείξει ότι είστε ένας ανοιχτός άνθρωπος, και έχετε απόλυτη ειλικρίνεια. Δείχνει την ισορροπία και την ηρεμία σε όλο της το μεγαλείο.

• Το ξανθό χρώμα, έχει την τάση να είναι πολύ πιο χαρούμενο και γενικά η γυναίκα, που τα προτιμάει θέλει να φαίνεται ανέμελη και πολύ ενθουσιώδης.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι αλλαγές των χρωμάτων είναι σημάδι που δείχνει πολλά για τη διάθεση και το χαρακτήρα μιας γυναίκας.


Πηγη ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share
--> ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ WEB RADIO ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : http://trelogaidouri.listen2myradio.com/

SHARE THIS

0 σχόλια: